Címlapsztori

„Szerencsés a férje!” – Borbás Marcsiért teljesen odavannak a férfi kommentelők

Kiderült, a Gasztroangyal nem csak a háziasszonyok kedvence, kortól függetlenül az erősebbik nem képviselői is imádják.

Noha magánéletét mindig is féltve óvta a nyilvánosságtól, és inkább az ínycsiklandozó receptjeivel és veteményeskertjével szeret a figyelem középpontjába kerülni, Borbás Marcsi most mégis egészen más miatt lett beszédtéma a rajongók körében.

A nők nem féltékenyek rá

Arról már több cikk született, hogy az 55 éves televíziós szorgalma, szerénysége, a konyha és a kert iránti szenvedélye mennyire szimpatikussá teszi a háziasszonyok körében. De most épp ezek a lányok-asszonyok árulták el, hogy a párjaik sem győzik bálványozni a hírességet. Marcsi titkos hódolóiról az egyik internetes weboldalon hullott le a lepel. „Apa egyik nagy álma, hogy elhívja a tanyánkra, és együtt főzzenek!” – írta a kibeszélőcsoportba a televíziós egyik rajongója, majd egymás után özönlöttek a váratlan vallomások. „Apám szerelme. Mindig nézi a műsorait!” „Az én apám dettó. Teljesen odavan érte” – ismerte be a sokadik kommentelő. A további hozzászólásokat olvasva, pedig kiderült, hogy nem csak a nagypapakorú férfiakat babonázta meg Marcsi. A fiatal és középkorú férfiak sem tudnak betelni a Gasztroangyallal. „A férjem is imádja, és nem egy hatvanas bácsiról van szó, még csak most lesz harminc.” „Az én férjem negyven, és ő is imádja!” – egyeztek ki az asszonyok, akiknek a szavaiból úgy tűnt, hogy egyáltalán nem féltékenyek Marcsira. Sőt kifejezettem megértik férjük rajongásának tárgyát.

A föld és az állatok szeretete is bizonyíték az érzékenységére (Fotó: Pongrácz Rita/fotocentral.hu)

A férfiak is megszólaltak

De vajon mi a Gasztroangyal sikerének a titka? Azt eddig is tudtuk, hogy a háziasszonyokat a fantasztikus receptjeivel, széles körű alapanyag ismeretével, szakmai elhivatottságával és decens stílusával sikerült elbűvölnie. A mondás szerint a férfi szívéhez a hasán keresztül vezet az út, lehet, hogy erről van szó? Nem csak! „Olyan vicces és aranyos is egyben” – érkezett az első bók az egyik hódolótól. Másokat Marcsi gondoskodása bűvölt el: „Van ilyen anyukafeelingje valahogy. Bár tudom, ő maga nem anya, de mégis van valami ilyen aurája.” „Férfiként mondom, van valami szexi ebben a nőben. Lehet, tényleg ez a gondoskodó kisugárzás teszi, vagy az ártatlan külseje, nem tudom, de ölelgetni való. Az már csak hab a tortán, hogy még főzni is tud, és nem a zacskós leves felmelegítésében merül ki a konyhai tudása. Szerencsés a férje, Marcsi nem mindennapi nő!” – méltatta a sokadik lovag.

Fonott copfjával ötvenen túl is gyönyörű (Fotók: Archív)

Mintaházasságban élnek 22 éve

Borbás Marcsi jobban szeret a veteményeskertjével és a szakadásmentes rétestésztájával dicsekedni, mintsem a férjével, ám ez nem azt jelenti, hogy nem boldogok a filmes szakemberrel. Dezsővel immár 22 éve élnek a legnagyobb harmóniában, amihez ismerőseik szerint a magánéletük nyilvánosságtól való megóvása is hozzájárult. De hogyan vélekedik a sokak által irigyelt férj, és mit szeret leginkább a Gasztronagyalban? „Olyan ember, aki mindenből erőt merít, aki minden élményt energiává tud váltani, aki képes folyamatosan reményt, hitet adni, sugározni mind környezetének, mindazoknak, akik csupán képernyőn keresztül ismerik és kerültek a hatása alá. Érzelmesebb, emberségesebb, kedvesebb, szerethetőbb lesz minden, amihez csak köze van” – szembesítették Marcsit a Sláger FM műsorában a férje szavaival, akiért a televíziós nem győz elég hálás lenni a sorsnak. „Az én okos cselekedeteim mögött azért az ő éles esze van!” – méltatta a férjét Marcsi, ami nagy valószínűséggel csak még szimpatikusabbá teszi a férfiak a körében.

Nem adta fel!

A tökéletes házasság receptjét Borbás Marcsi sem találta meg elsőre. Krisztics Dezső dramaturg, akivel már két évtizede él boldogságban, a harmadik férje.

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!