Hazai sztár

Józsi gazdának vigyáznia kell, mit mond: „Ezúttal cenzúráznod kell magad!”

A Házasodna a gazda előző évadában elkövetett néhány hibát, ám most szeretné azokat jóvátenni.

Tavaly még néhol megfontolatlan volt, és bizony kiszaladt pár olyan mondat Pető József gazda száján, amit később megbánt. Részben ennek köszönhette, hogy végül asszony nélkül maradt. A csatorna azonban lehetőséget biztosított neki, hogy még egyszer nekivágjon a társkereső realitynek, és így végre új arát találjon magának.

Hatalmas dicsőség

„Nagyon izgultam, hogy milyen lesz ismét a műsorban forgatni – kezdi József. – Mert úgy voltam vele, hogy ha olyanok a hölgyek, akik valóban illeszkednek az életembe, akikkel jól kijövök, akkor pompás lesz minden. Ugyanakkor attól meg tartottam, hogy mi van, ha mégsem ilyen szerencsésen alakul a helyzet. Nem akartam savanyú pofával végigcsinálni a műsort. Alig vártam már, hogy végre elkezdődjenek a forgatások, de azért cidriztem is miatta rendesen. Hiszen tudom, kiváltságos helyzetben vagyok, a műsor történetében én vagyok az első, aki kapott egy második esélyt, és ezt a hódolóimnak köszönhetem, akik újra látni akartak, akik drukkoltak nekem. Az, hogy ennyien szeretnek, nekem hatalmas dicsőség és isteni érzés.”

Az előző szériában hoppon maradt, nem kellett a hölgyeknek (Fotó: RTL)

„Nyugodjatok meg!”

József azonban, született show-manként, nem csak a saját örömére akar szerepelni a Házasodna a gazdában. „Szeretnék a műsorban sok-sok embernek örömet szerezni. Jó lenne, ha mosolyogva ülnének a tévé előtt, úgy, mintha egy jó filmet néznének. Ezért is aggódtam, nehogy csalódást okozzak. Oda kellett figyelnem, hogy ne kövessem el azokat a hibákat, mint legutóbb. Szóval ezért azt mondtam magamnak: Józsi, ezúttal cenzúráznod kellett magadat! Igen, tudtam, hogy vigyáznom kell az elszólásokkal, ugyanakkor azt sem szerettem volna, hogy a viccek kimaradjanak. Én ugyanis nemcsak a társamat akarom megtalálni, hanem egy jó műsort csinálni, jókedvet teremteni. Azt szeretném, hogy a nézők szomjúhozzák ezt a műsort. Megszerettem a kamerákat, engem már megnyugtat a jelenlétük. A hölgyeknek is azt mondtam: nyugodjatok meg, itt van ez a három kamera, nem kell félni, ők majd vigyáznak ránk.”

Az idei évadban Anikó választott helyette asszonyjelölteke (Fotó: RTL)

Anikó volt az előválogató

Az elmúlt évad nemcsak Józsiban, de a rokonaiban is mély nyomokat hagyott – a családja egyáltalán nem is lelkesedett az ötletért, hogy Józsi újra a realityben próbáljon magának társra találni. „Hát finoman szólva, nem díjazták, hogy újra szerepelni fogok a tévében. Azt kérdezték: erre mégis hogy van időd? Szóval nehezen álltam rá magam is, hogy ismét belefogjak a társkeresésbe a kamerák előtt. Voltak kételyeim. Egyfelől, mert tényleg nagyon sok a munka a gazdasággal, másrészt az is szöget ütött a fejembe: ha egyszer már nem sikerült, ugyan most mitől sikerülne? – emlékszik a gazda, aki végül, talán pont ezért is, ezúttal némi segítséget is igénybe vett. A műsor kezdetén ugyanis nem ő maga választotta ki a saját asszonyjelöltjeit, hanem ezt a feladatot a produkció műsorvezetőjére, Nádai Anikóra bízta. – Anikó válogatott közülük, igaz, előtte részletesen beszámoltam neki a vágyaimról… De úgy voltam vele: az azért előny, hogy ő már jól ismer engem, és tudja: olyan hölgyeket kell keresnie, akik beleillenek az itteni képbe. Szóval végül könnyebbség volt, hogy első körben rábízhattam a döntést. Emiatt is hiszem, hogy idén több szerencsém lesz, és ezúttal tényleg megtalálom azt az asszonyt, akit nekem szánt a Jóisten.”

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!