Napi friss

Sarolta wellness napot szervezett a beteg Katalin hercegnének

Ha lehet hinni a kiszivárgott információknak, a hercegné már semmilyen nyilvános feladatot nem vállal idén, kizárólag a gyógyulására koncentrál. Ám egyre nehezebben viseli a betegségét.

Hullik a haja és sokat fogyott a megelőző rákkezelések miatt Katalin hercegné – legalábbis ezek a hírek keltek szárnyra a brit sajtóban. „Katalin és Vilmos a poklot élik át a palota falai mögött” – állítja egy királyi bennfentes. A National Enquirernek a forrást azt is hozzátette, hogy a nehézségek ellenére a hercegi pár mindent megtesz, hogy gyermekeik minél kevesebbet érzékeljenek a betegségből. Ugyanakkor mindez egyre nehezebb, hiába viseli harcos amazonként a betegségét Katalin. A kemoterápiának durva mellékhatásai lehetnek: hányinger, hányás, hasmenés, hajhullás, fáradtság, nyálkahártya-gyulladás, ez utóbbi pedig fájdalmas szájfekélyeket is okozhat. Mindezek miatt egyértelmű, hogy a hercegné nem szívesen mutatkozna a nyilvánosság előtt, a gyermekei iskolájában sem látták már jó ideje. Vélhetően nem is fogják, egy másik forrás ugyanis azt állította, hogy Katalin naptára teljesen üres 2024-re. „Úgy értesültem, hogy Kate idei naplója üres. Nincs semmi terv. Lehet, hogy az év hátralévő részében nem jelenik meg a nyilvánosság előtt” – mondta egy királyi forrás a Daily Beast Friday-nek.

A gyerekeknek hirtelen fel kell nőni

Bár a hercegné ebben a nehéz helyzetben is igyekszik óvni gyermekeit, tagadhatatlan, hogy György, Sarolta és Lajos számára ez az időszak azt is jelentheti, hogy hirtelen fel kell nőniük. A négy fal között ugyanis igyekeztek mindig is átlagos életet élni, ami azt is jelenti, hogy hiába a személyzet, jelen pillanatban nekik is jobban ki kell venniük a részüket a házimunkából, és önállósodniuk kell. A walesi hercegi pár egy közeli barátja elárulta, hogy Katalin hercegnének hatalmas vigaszt jelentenek a gyermekei a kezelések alatt – írta meg a Page Six. Sarolta például wellness napot rendezett édesanyjának. A gyerekek igyekeznek jól tanulni, és rendet tartani maguk körül. A 10 éves György herceg és a 8 éves Sarolta hercegnő már tisztában vannak azzal, hogy édesanyjukat most kímélniük kell, de az 5 éves Lajos herceg is szeretne a kedvében járni.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!