Hazai sztár

Csuti – Napokig nem pakolja el a gyerekei játékait

Így olyan, mintha még ott lennének vele... A Farm VIP sztárja szeretné már ezt az évet maga mögött hagyni.

Ami nem öl meg, az megerősít – tartja a mondás, ami most egész biztosan passzol Csutihoz. Ugyan méltósággal kezelte, hogy a volt felesége, Kulcsár Edina év elején nélküle kezdett új életet, de legbelül mindezt nem lehetett könnyű megélnie. Főleg úgy, hogy csonka családban nőtt fel, és minden álma az volt, hogy a saját gyerekeinél ez máshogy legyen. Mára azonban elfogadta, amit az élet írt neki. „Januárban szó szerint a feje tetejére állt az életem, és dönthettem, hogy beleőrülök, vagy elfogadom. Logikusan gondolkodva, az utóbbit választottam. Persze idő kellett mindehhez – gondol vissza Csuti a legnehezebb időkre. Azt mondja, a felfogásán kellett mihamarabb változtatnia. – Bárkinek, aki hasonló cipőben jár, ezt javaslom. És hogy lássa meg a rosszban is a szépet. Nekem az a két-három nap, amit a gyerekeimmel töltök, egy csodával ér fel. Minden percet kiélvezek velük. Még alvás közben is nézem őket, hallgatom a szuszogásukat, és boldog vagyok, hogy vannak nekem. Napokig a játékaikat sem pakolom el, mert akkor úgy érzem, mintha picit még itt lennének velem.”

Meg kellett szoknia, hogy elcsendesedett a lakása (Fotó: Archív)

„Nem gondoltam magamról…”

A TV2 Farm műsora is sokat segített neki, hogy kicsit távol kerüljön a gondoktól. „Óriási segítség volt, hogy bekerültem egy olyan műsorba, egy olyan csapatba, ahol nagyon jó emberek vettek körül. A közegnek, a feladatoknak és a folyamatos aktivitásnak köszönhetően egyszerűen nem volt időm azon gondolkodni, hogy mi lehet odakinn. Nagyon jó volt elengedni mindent, ami a beköltözésem napjáig nyomasztott – meséli, és úgy érzi, sokat formált rajta a tanyasi lét. – Sokkal türelmesebb lettem, és megváltozott az értékrendem. Ha valaki pár hónapja azt mondja, hogy van olyan helyzet, hogy örülni tudok egy ötnapos vajas kenyérnek, kiröhögöm. Azt se gondoltam magamról, hogy a forró vizes habfürdő helyett tökéletesen megfelelhet egy háromperces jéghideg zuhany is. És ma már észreveszek egy hullócsillagot, átmegyek a szivárvány alatt, és megcsodálom a naplementét is.”

Tuvic Aleksandrával a Farm VIP forgatásán (Fotó: TV2)

„Tudok újrakezdeni”

Legjobban a gyermekeivel szereti megélni ezeket az apró csodákat, a párkapcsolatot most egyáltalán nem sietteti, miután Farm-béli játékostársával, Szorcsik Vikivel és a színésznőt megelőző barátnőjével is rövidre sikeredett a románc. „Azt gondolom, mindenkinek helye volt az életemben. Mindenkitől tanulunk, és fordítva, úgyhogy semmit sem bánok. De a párkapcsolatot most egyáltalán nem keresem. Azt is el tudom képzelni, hogy a gyereke­immel élem le az életem, szerelem nélkül. Nagyon sokat dolgozom, tervezem a jövőt. Hogy ebbe ki, mikor, hol és milyen szinten tud becsatlakozni, egyáltalán lesz-e valakim, az egyelőre nekem is kérdőjel – mondja. – Tudok újrakezdeni, voltak olyan kapcsolataim, amik ciklikusan visszatértek, noha nem lett belőlük életre szóló párkapcsolat. De alapvetően szeretem az újdonságot.”

Kiemelt kép: Archív, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!