Reggelim: „Noel mellett jelenleg már az is jó, ha bármit eszem.
És bár tudom, mi kellene ahhoz, hogy a tányéromra egészséges étel kerüljön, bevallom, most örülök, ha egy szendvicsre jut időm.
Ezt igyekszem variálni, van, hogy tojást eszem toasttal. Azt sem sikerül fél tíz előtt. Csak ha a kisfiam már evett, új pelenkát kapott, és játszottunk. Utána jöhetek én.”
Tízórai: „Ha úgy érzem, szükségem van egy kis pluszenergiára, iszom egy pohár rostos levet.”
Ebéd: „Áfonya szinte mindig van a hűtőben, vagy készítek gyorsan egy szénhidrátszegény proteines tejbegrízt, amire házi lekvárt teszek. Más ezt tízóraira eszi, de nálam most minden elcsúszott egy kicsit.”
View this post on Instagram
Uzsonna: „Este hétig nem éhezem meg. De ha Noellel úton vagyunk, és elmegyek a kedvenc kávézóm előtt, egy karamellás kávéval vagy fagyival meg szoktam magam jutalmazni. Ám otthon nem főzök kávét.”
Vacsora: „Ilyenkor már a párom, Miklós is hazaér. Hét óra körül letesszük Noelt, és ha az időjárás engedi, kettesben grillezünk a kertben. Egy szelet hús, mellé saláta vagy rizs általában a repertoár.
De bevallom, az is gyakran előfordul, hogy altatás közben elalszom, és kimarad a vacsi. Ennek a rendszertelenségnek is köszönhető, hogy a szülés óta harminc kilót fogytam.”
Lekvárt főz
Tornóczky Anita kevés szabadidejében nemcsak a kutyáival törődik, de befőzéssel is foglalatoskodik – a párja legnagyobb örömére. „A sárgabaracklekvárt imádjuk, ezért igyekszem minél több üveggel eltenni. Noel is kóstolgatja már az ízeket, de javarészt cukormentes lekvárt főztem be, amik édesítőszerrel készültek, így a fiam ezeket nem kóstolhatja meg. Nekem viszont desszert helyett tökéletes.”
Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu




