Sztáréletmód

Gáspár Bea: „Rossz szülői példa, ha úgy néz ki egy édesanya, mintha a lányai testvére lenne”

Első látásra tíz évet is letagadhat, fiatalos, és ezért sokat is tesz, ám kiderült: 49 évesen komoly fájdalmak kínozzák.

Kevesen hajlandóak úgy szembenézni a valósággal, mint ő. Bea most kendőzetlen őszinteséggel beszél olyan dolgokról, amelyekről más hírességek sokszor mélyen hallgatnak. Arról, hogyan igyekszik megőrizni fia­talos külsejét, és arról is, milyen fájdalmas nehéz­ségekkel néz szembe mostanában.

Nem akar versenyezni

Az évek múlásával ő is többet is tesz szépségének megőrzéséért: kozmetikai kezelésekről posztol, és bár egyelőre „csak” a manuális arcplasztikában hisz, már kacérkodik a plasztikai műtét gondolatával. Frizurát is váltott, sőt hetente többször masszőrhöz jár. Ugyanakkor nem szeretne átesni a ló másik oldalára. Kifejezetten taszítja a gondolat, hogy a lányaival versenyre kelljen. „Soha annyit nem tettem még a szépségem és az egészségem érdekében, mint most, de a lányaimat soha, semmiben nem szeretném túlszárnyalni. Rossz szülői példa, ha úgy néz ki egy édesanya, mintha a lányai testvére lenne. Én nem szeretnék ebbe a hibába esni. Annak viszont örülök, ha nemcsak őket, engem is megdicsérnek, legyen az férfi vagy női ismerős. És most, hogy itt a tavasz, még erősebb bennem az igény, hogy egy kicsit átalakuljak” – kezdi Bea.

Kevés ismertebb család van az országban (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Havi luxus

Negyven múlt, amikor először elkezdte zavarni, amit a tükörben látott. „Amióta rátaláltam a manuális arcplasztikára, csak ebben hiszek. A kozmetikusom jó erős arcmasszázst alkalmaz kívül, belül egyaránt, mert ­Erika a számba benyúlva egy úgynevezett bukkális technikával tornáztatja meg az arccsontomra tapadt izmaimat is. Ettől a kezeléstől szinte azonnal éveket fiatalodok: eltűnik a tokám, és fiatalabbnak is nézek ki. Igaz, az első két alkalom még fájdalmas volt a számomra, mára azonban hozzászoktam. Ha tükörbe nézek, és nem tetszik, amit látok, azonnal beíratok egy időpontot. Így havonta egyszer biztos, van, hogy többször is eltöltök néhány órát a kozmetikusomnál. Kicsit talán drágább mulatság, mint egy általános kozmetikai kezelés, de nekem megéri: ez az én összes luxusom. Vannak, akik azt hiszik, már plasztikáztattam, de nem igaz. Eddig megúsztam, ám sajnos a szemhéjam már annyira megereszkedett, hogy elkezdett a látásomban is korlátozni. Több szakember is megerősített abban, hogy ezt a beavatkozást nem tudom már sokáig elkerülni, lehet, hogy hamarosan tényleg szike alá fekszem” – meséli Bea.

Fotó: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

Bízik a gyógy­masszázsban

Az arcbőre még mindig hibátlan, az arcmasszázzsal sikerült az öregedés látható jeleit késleltetnie, Bea azonban egy ideje nehézkesen mozog és fájdalmak gyötrik. Az ő korában ez nemcsak kellemetlen, de ijesztő is. „Két éve kezdődtek a derékpanaszaim. Tavaly a Hal a tortán forgatásain kórházba is kerültem, és szinte végig fájdalomcsillapítókkal forgattam. Most újra felerősödtek a fájdalmaim, és ez még az operációnál is jobban megijeszt. Sajnos édesanyámtól örököltem az ízületi betegséget, a mozgásszegény életmód eredménye pedig, hogy nincs elég izom a testemben, így a korral egyre gyorsabban és egyre jobban leépülök. Időnként már olyan ­fájdalmaim vannak, hogy éjszaka arra ébredek, meg sem tudok fordulni az ágyban. Ráadásul ciki is a koromban, hogy nem tudok felfeküdni és leszállni egy masszázsasztalról, pedig a gyógymasszázs esetemben már indokolt. Főleg, hogy már a cipőfűzőmet sem tudom egyedül bekötni. Remélem, hogy a most elkezdett manuálterápia valamelyest enyhít a fájdalmaimon” – meséli.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story tavaszi különszáma!

Kapható a Story Sztárséf különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!