Sztáréletmód

Nádai Anikó formába akar kerülni, de sanyargatni biztosan nem fogja magát

A műsorvezető a második terhessége alatt 23 kilót szedett magára. A célja, hogy visszanyerje a szülés előtti alakját.

Még várandós volt, mikor úgy döntött, hogy mikor majd a kisfia, Alex elég nagy lesz, és már az anyatejet sem igényli, akkor komoly életmódváltásba kezd. Ennek pedig most jött el az ideje. „Ha egyszer elhatározok valamit, akkor az úgy is lesz – kezdi lelkesen az RTL sztárja lapunknak. – Alex még a ­pocakomban volt, amikor megbeszéltem magammal, hogy 2023 nyarára – azaz egy évre rá, hogy ő megszületett – újra a régi leszek. Persze közben emeltem a tétet, ugyanis életem legjobb formáját szeretném elérni, és mivel ezt komolyan is gondolom, ­Fodor Rékához fordultam, akinél jobb edzőt nem is választhattam volna. Segítség nélkül ez nem menne, és tudom, miről beszélek, hiszen voltak próbálkozásaim – nevet fel. – Mielőtt beneveztem a programjába, futni jártam. Kétgyermekes anyukaként ez volt a legkézenfekvőbb megoldás, mert így nem kellett órarendhez alkalmazkodnom, nem kellett kocsiba ülnöm, és fél óránál többre amúgy sem szívesen mentem volna el otthonról. ­Petitől kaptam is egy futócipőt, noha kérdeztem tőle, nem korai-e, és mint kiderült, az volt… Elég hátfájós vagyok, futás után rendszerint be is állt a derekam – valószínű a technikám sem volt jó –, így kénytelen voltam felhagyni vele. Ekkor találtam rá Rékára, akinek az edzései online elérhetőek, így ki sem kell tennem a lábam a házból. Akkor edzem, amikor akarok, vagyis amikor a féléves kisbabám engedi” – teszi hozzá mosolyogva.

Alex sok ­feladatot ad az ­anyukájának (Fotó: Archív)

A második várandósság nehezebb volt

A műsorvezető nem sürgeti magát, de mindent megtesz a céljai eléréséért. „A második várandósságomat nehezebben éltem meg, de visszatekintve roppant hálás vagyok magamnak, a testemnek – mégiscsak kihordtam még egy gyereket. És azt a változást, amin a kilenc hónap alatt átmentem, nem lehet pár hét alatt visszafordítani. Szóval nem vagyok türelmetlen, motivált viszont annál inkább. Például a fenekemmel sohasem voltam elégedett, most erre a testrészemre külön is rágyúrok – mondja nevetve. – Ha minden a terveim szerint alakul, akkor idén nyáron már megengedhetem magamnak a kétrészes fürdőruhát. Ez nemcsak magam miatt fontos, hanem a párom miatt is. Bevallom, elsősorban neki szeretnék tetszeni. Fél éve anyuka és apuka lettünk, ettől még nem szabad elfelejtenünk, hogy mi egy szerelmes pár vagyunk, és mivel egy életre tervezünk, fenn kell tartani a vonzalmat. Petitől különben rengeteg támogatást kapok, emellett hihetetlenül motivál. Mondanom sem kell, könnyebb úgy életmódot váltani, hogy ha az ember párja egészségesen él és táplálkozik. Ő pedig aztán tényleg odafigyel arra, mennyit mozog, mi kerül a tányérjára.”

Petivel beosztják, ki vigyáz a kicsire (Fotó: Archív)

Kenyér nélkül nem tudna élni

Bármennyire is szeretne ismét formába kerülni, mint mondja, sanyargatni biztosan nem fogja magát. „Semmit sem száműztem az étrendemből, még a lisztes dolgokat sem. Vidéki lányként nem is tudnék fehér kenyér nélkül élni – mondja mosolyogva. – De arra odafigyelek, hogy ne egyem magam degeszre, illetve, hogy este már ne egyek nehezet. És ciki vagy nem ciki, én rendelek. Nem szeretek főzni, és ezen az sem változtatott, hogy részt vettem A Konyhafőnök VIP-ben… Ráadásul két- vagy háromfelé kellene főznöm, amire se időm, se energiám nincs, kedvem meg pláne. Magamnak egészséges menüt rendelek, aminek az alapja többnyire hús sok zöldséggel, és ezzel tökéletesen elvagyok. Kalóriát, szénhidrátot sem számolok, a fő, hogy a táplálkozásom kiegyensúlyozott legyen. Illetve hogy eleget mozogjak, de arra nem lehet panasz. Három napot edzem egyfolytában, amit egy pihenőnap követ, és így tovább. Peti szintén így csinálja, ami tökéletes, mert felváltva vigyázunk a gyerekekre, míg a másik edz. Ez így most bevált, bízzunk benne, hogy ­hamarosan az eredménye is látszani fog!”

Gyerekbarát munka

Már tart a Házasodna a gazda castingja, így Anikó izgatottabb aligha lehetne. „Nagyon várom már, és örülök, hogy ezúttal is én csinálhatom. Igazán a szívemhez nőtt már ez a műsor. És szerencsére ez egy gyerekbarát munka, hiszen a ­fiaimat is magammal tudom vinni a forgatásra, nekik pedig kifejezetten jót tesz a vidéki ­levegő.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!