Sztáréletmód

Jaksity Kata: „A gondviselés a segítségemre sietett”

Jaksity Kata hisz a láthatatlan világ létezésében annak ellenére, hogy a realitások talaján álló Bika jegyében látta meg a napvilágot. Személyes tapasztalatai vannak a másik dimenzióval kapcsolatban.

Azon kevesek közé tartozik, akiket a gondviselés a járvány idején a saját, karmikus útjára terelt. „A pandémia akkor köszöntött az életembe, amikor már nem televízióztam, hanem éppen az utamat kerestem. Az Amerikában élő barátnőmtől hallottam, hogy a Yale Egyetem a karanténra való tekintettel a kurzusait online indította el. A jóllét tudománya című előadásra jelentkeztem, amit annyira imádtam, hogy rájöttem, ez az én utam. Ezzel akarok majd foglalkozni. El is készíttettem a honlapomat, jelentkezett az első ügyfél, ám szembesülnöm kellett azzal, hogy hosszú időbe telik, amíg ebből el tudom tartani a családot. Hiszen a járvány alatt feléltük a tartalékainkat, ezért pénzre volt szükségem. Ekkor a gondviselés ismét a segítségemre sietett, és megtisztelő feladattal keresett meg az egyik fővárosi önkormányzat, ahol kommunikációs vezető lettem.”

„Boldog vagyok a három gyerekemmel”

Az egykori modellnek a 2022 májusáig érvényes horoszkópja arról árulkodik, hogy szerelem vár rá. „Korábban mindig elcsodálkoztam azon, amikor azt hallottam, hogy valakinek nincs ideje randevúzni. Most én is ebbe a helyzetbe kerültem, rengeteg a teendőm, és el sem tudom képzelni, hogy esténkén randizzak a gyermekeimmel való törődés helyett.” Katának kevesebb a szerencséje a párkapcsolatban. „A házasságom huszonkét évig tartott, amelyben egymást váltották a hullámvölgyek és -hegyek. A házasság intézményében nem csalódtam, de a társamban sajnos igen. A hűtlenség is fájt, de az még jobban, hogy nem igazán értékelte a szeretetemet.” A horoszkóp azt mutatja, ahányszor kibékültek, annyiszor születtek gyerekeik. „Három nagy összeveszésünk volt, és a háromszori egymásra találás után jöttek világra a gyerekek. Vagyis ha visszatekintek az életemre, nem változtatnék semmin, mert boldog vagyok a három gyerekemmel. Illetve amikor a társammal boldogok voltunk, akkor ez olyan boldogság volt, amilyet a környezetemben élők soha nem tapasztaltak meg.”

„Megjelent valaki a túlvilágról”

Születésekor a Hold és a Neptunusz együttálltak, amelyből arra lehet következtetni, hogy olyan esemény is történt vele, amelyet bátran nevezhetünk misztikusnak. „Több mint húsz évvel ezelőtt voltam szellemidézésen. Akkor a jövendőbeli férjemmel még csak jártunk, és éppen először szakítottunk. A barátnőim unszolására elmentem egy szeánszra. Nem hittem benne, amikor lekapcsolták a villanyt, és a gyertyák lángja lobogott, elnevettem magam. Rám szóltak, hogy vegyem komolyan a dolgot. A médium hívta a szellemet: ’Jelezz, ha itt vagy!’ Olyan borzongás futott végig rajtam, hogy tényleg megéreztem, valóban megjelent valaki a túlvilágról. Én is feltettem a kérdésemet, ami a párkapcsolatról szólt. A szellemlény nemcsak azt árulta el, hogy a kedvesemnek van valakije, hanem a nő becenevét is leírta. Legyintettem az egészre, majd két nap múlva kiderült, hogy minden információ igaz volt. A kedvesemnek volt egy kapcsolata, és a nőnek az volt a beceneve, amit a szellem közölt. Nem tudom azt mondani, hogy hiszek bennük, de ezek után már azt sem, hogy nem hiszek.”

„Ez velem nem történhet meg”

A Szaturnusz a félelmeknek is a jelölője, a horoszkópjában olyan helyen áll, ami a gyermekekkel kapcsolatos. „Való igaz, hogy a legnagyobb félelmeim a gyermekeim elvesztésével kapcsolatosak, amelyet egészen fiatalon már megtapasztaltam. Orvosi műhiba miatt halt meg az első gyermekem. Még fiatal lányként azt gondoltam, hogy ez velem nem történhet meg. Ezért szeretetben és békességben kellene élni a mindennapokat, mert egyetlen másodperc alatt

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!