Napi friss

Nyilvánosságra került Michael Jackson és Lisa Marie Presley utolsó beszélgetése

A kilencvenes években voltak házasok mindössze két évig. Kapcsolatuk azonban a popsztár halálával sem ért véget. Nem véletlenül.

Elvis Presley egyetlen lányának, Lisa Marie Presley-nek a memoárja a napokban jelent meg, amit fia, Riley Keough fejezett be. Ebből kiderült, anyja és a pop királyának szerelme sosem ért véget igazán, Michael Jackson halála ellenére sem. Lisa Marie a könyvben ugyanis bevallotta, hogy a poplegenda 2009-ben bekövetkezett halála után álmában kommunikált egykori férjével. A visszaemlékezésekből fény derül arra is, hogy bár hivatalosan 1996 augusztusában elváltak, továbbra is elment Neverlandbe a gyerekekkel együtt, és Keough szerint anyja még éveken át összejárt az énekessel. Ami tulajdonképpen nem is csoda, hiszen Lisa Marie bevallása szerint ő volt az első partner Michael életében, aki gyereket is akart tőle. „Azt mondta nekem, hogy még szűz. Azt hiszem, megcsókolta Tatum O’Nealt, és Brooke Shieldsszel is volt köztük valami, de egy csókon kívül nem több. Azt mondta, Madonna is megpróbált egyszer összekavarni vele, de nem történt semmi.”

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Különleges ember volt a saját világában

Ekkoriban Michael Jackson már 35 éves volt, ám Lisa Marie szerint sokan nem értették meg őt igazán. „Nagyon-nagyon szerencsésnek érzem magam, hogy közel engedett magához. Beleszerettem, mert normális volt, egyszerűen csak normális. Az ő normális oldalát soha senki sem látta – vallotta be a könyvben Lisa Marie, aki sosem volt annyira boldog, mint a Jacksonnal töltött évek alatt. Azért is szerette, mert elképesztő beszélgetőpartnerként volt benne valami figyelemreméltó. – Akárki másról volt szó, csak csettintett, ha valaki felhozott valamit, ami neki nem tetszett. Csettintett, és neked annyi volt. Mert meg tudta teremteni a saját világát. És ebben a világban mindenkinek egyet kellett értenie azzal, amit ő mondott. De a mi világunkban én azt mondtam, amit éreztem, és ezt szerette bennem, mert ez sosem ellene szólt. Igazi tudtam lenni anélkül, hogy bármit is rejtegetnem kellett volna” – olvasható a könyvben.

A Presley család: Priscilla, Elvis és a kis Lisa Marie (Fotó: Getty Images)

Tudta, hogy baj van

Riley Keough szerint már a válás előtt érezte az édesanyja, hogy valami baj van Jacksonnal, ugyanis a popsztár viselkedése emlékeztette őt apjáéra, Elvis Presley-ére. Bár próbálta a segítségét felajánlani, hogy ha gondjai vannak, elmegy vele rehabra, ez nem történt meg. „Évekkel később felhívta anyámat, aki szerint nem hangzott józannak. Azt mondta neki: ’Igazad volt, mindenki a halálomat akarja körülöttem.’ Ez volt az utolsó beszélgetésük” – írta Lisa Marie fia a könyvben. Mint kiderült, Jackson egykori feleségét Londonban érte a hír, hogy Michael Jackson meghalt. Temetése után órákig ült a koporsója mellett.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!