Napi friss

Gombos Edináék készülnek a pusztító hurrikánra: „Nem szabad útnak indulni”

Sok mérföldes dugók az autópályákon, bedeszkázott épületek, üres benzinkutak Floridában, ahol még a Helen hurrikánt sem heverték ki, máris érkezik az erősebb Milton.

Gombos Edina éppen a közösségi oldalaira készített helyzetjelentő videót, amikor értesült a hírről: a közelgő Milton hurrikán elérheti az 5-ös, azaz a legmagasabb fokozatot. A Mexikói-öböl államában még sosem volt ekkora mértékű kitelepítés, a hurrikán várhatóan szerdán este éri el Tampa partjait.

Bár Gombos Edináéknak nagy szerencséjük volt a Helen hurrikánnál, hiszen nagyrészt elkerülte őket a vihar, most nem kizárt, hogy nekik is menekülniük kell. Emiatt ő is épp egy benzinkútról jelentkezett be. „Van három napunk felkészülni rá, épp most már a benzinkútnál vagyok, megtankolom az autónkat, ez is a felkészülés része, és mutatjuk majd a többit is, hogy mit kell csinálnunk” – mondta el videójában Gombos Edina, aki családjával Coconut Creeken éln, és minden bizonnyal őket is érinteni fogja a pusztító vihar.

Első videója alatt Edina még egy kommentre válaszolva a következőt írt: „Nem szabad útnak indulni, sokkal veszélyesebb, mint védett helyen maradni!” A követőik ugyanakkor borzalmasan aggódnak Edináékért, és nagyon várják a friss híreket. A hatóságok szerint a vihar most elérheti akár Miamit is, vagyis érinti Edináék lakhelyét. Özönvízszerű esőzésre lehet számítani, sok helyen a 380 millimétert is elérheti a csapadék mennyisége.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Edina Gombos (@ittvanamerika_hivatalos) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!