Napi friss

Noszály Sándor 32 óra alatt nyitotta meg a fejcsakráit: „Pulai Imre a rezgéseim áldozata lett!”

A Sztárbox nehézsúlyú bajnoka addig hadonászott a ringben, míg eltörte a saját ujját.

Kiélezett küzdelem, drámai vallomások, csúnya sérülések és egy röhejesen gyors, már-már komikus küzdelem. Az RTL  legutóbbi ökölvívógálája sem múlt el eseménytelenül, a nehézsúly összecsapói hamar pontot tettek a mérkőzés végére.

Az est legnagyobb meglepetését kétség kívül Noszály Sándor okozta, aki már az első pillanatban fejjel nekirontott a megtermett olimpikonnak. Pulai Imre, míg a negyeddöntőben a második menetben padlóra küldte első ellenfelét, Király Petit, addig Noszállyal már nem tudott leszámolni. Az egykori Nagy Ő alig egy perc alatt végezte ki az 56 éves kenust. A korábbi teniszklasszisról kiderült, nem csak fizikailag készült a megmérettetésre, egészen Indiáig utazott, hogy lelkileg ráhangolódjon a pofozkodásra. „Komoly spirituális utat jártam be, 32 órás meditációval megnyitottam a fejcsakráimat, amitől olyan gyorsan mozogtam a ringben, hogy még szemmel sem lehetett követni a kezemet. Imre a rezgéseim áldozata lett, de már a szorítóban jó utat kívántam neki, velem volt Buddha ereje!” – mondta a story.hu-nak Noszály Sándor, aki győzelmével alaposan meglepte a publikumot, ő viszont az első pillanattól fogva hitt az erejében.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra és nyerj!

Buddha vele volt, de a csúnya sérüléstől még a hite sem tudta megmenteni Noszályt

Eltörte a saját ujját

Már több csúnya sérülésnek is szemtanúi lehettek a Sztárbox nézői, legutóbb Király Viktor orra tört el, de Miller Dávid sem úszta meg ép bőrrel. Hiába jutott tovább a középdöntőbe, a műsorvezető úgy megjárta az egyik edzés alkalmával, hogy át kellett adnia a lehetőséget Sárközi Ákosnak. Noszály Sándor azonban ennél is tovább ment. Míg első, Pribelszki Norbival vívott mérkőzésén a foga esett ki, addig most, úgy tűnik, a saját ujját törte el a vad hadonászásban. „Akkorát ütöttem, hogy elcsúszott a kezem, és eltörtem a saját ujjamat, de nem baj. Négy nap alatt meggyógyítom mantrával!” ” mondta a story.hu-nak Noszály.

Kiemelt kép és fotó: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!