Napi friss

Koltai Róbert a párkapcsolatáról vallott: „Nem felhőtlen minden pillanat”

Humorral és szeretettel vészelik át a nehéz helyzeteket.

Pogány Judit volt férje, Koltai Róbert válása után Gaál Ildikó rendezővel kezdett új életet. Egy színdarab kapcsán ismerkedtek meg, Ildikó megnézte Koltai főszereplésével a Végállomás című darabot, ami a nevéhez hűen valóban mindkettőjük életében valaminek a végét, és azzal együtt egy új, közös kezdetet jelentett.

A színművész és rendező kedvese immár hét éve alkotnak egy párt, a sokak által kritikusnak tartott időszak pedig olykor az ő kapcsolatukra is hatással van. „Jól vagyok, de nyilván nem felhőtlen minden pillanat. Néha okot adok arra, hogy kicsit rám pirítsanak, de ezt már el lehet nézni ennyi idős korban – vallotta be a Mokkában Koltai Róbert, aki egyébként nem tartja magát keserű embernek, szerinte humorral és szeretettel a legnehezebb helyzeteket is át lehet vészelni. –  Biztos nem könnyű neki sem, de én csak a legjobbakat tudom mondani. Lehet nyolcvanévesen is szerelmesnek lenni!”

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Nagybetűs férfi

És hogy mit szeret Gaál Ildikó a legjobban Koltai Róbertben? „A legmélyebb, legkeserűbb, legszomorúbb dolgokon is átsüt a szeméből a nap. Mindegyik szerepében a férfit látom, és azt a derűs szeretetet, mosolyt, ami őt jellemzi!”

Kiemelt kép: Vörös Szilárd/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!