Napi friss

Gáspár Laci nagypapa lesz: „Hatalmas érzés ez!”

Az X-Faktor mentorának unokája heteken belül megszülethet.

Gáspár Laci első házasságából született lánya, a 22 éves Miriam maga osztotta meg a világgal a hírt, hogy babát vár. TikTok-oldalán tett közzé egy videót, amit a Blikk szúrt ki, amiben beszámol követőinek az örömhírről. A fiatal kismama leginkább sminkeléssel kapcsolatos tartalmak készítésére használja a közösségi felületeket, magánéletéről keveset tudni. A nagy hír bejelentése ezért is számít különleges kivételnek, mivel még azt is elárulta, hogy a 34. hétben van, és izgatottan várta ezt a pillanatot, amikor beszámolhat életének következő nagy állomásáról. Oldalát azonban a videó közzététele után privátra állította, így már csak az láthatja bejegyzésit, akinek engedélyezi. Úgy tűnik, továbbra is a reflektorfénytől távol igyekszik élni a mindennapjait.

Az év sztáreseménye hamarosan! Szavazz a sztárokra, és nyerj!

Gáspár Laci a Borsnak reagált a hírre. „Őszintén szólva, nem szerettük volna, ha nyilvánosságra kerül a hír, a lányom privát oldaláról szivárogtatta ki valaki. Mirike nem szereti a nyilvánosságot, 14 éves volt, amikor utoljára szerepelt mellettem. Szeretnénk, ha ez így is maradna, én tiszteletben tartom a döntését. Annyit azonban most már elmondhatok: igen, jön az unoka, és nagyon nagy a boldogság!”

Az X-Faktor mentora ritkán enged betekintést családi életébe, gyerekeiről csak különleges alkalmakkor posztol. Utoljára 2020-ban, a lány 18. szülinapján tett közzé képet Mirjamról: „18 éves lett a kicsi, édes Lányom! Hatalmas érzés ez! Köszönöm Istennek a drága gyermekeimet, a családomat, és azt, hogy többet tudok nekik adni, mint amit én kaphattam! Azt hiszem, szülőként, apaként mindig is ez volt az egyik fő célom!”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!