Napi friss

Meghan Markle alkalmazottai kitálaltak: ilyen valójában a négy fal közt Harry herceg felesége

Furcsa kettősség: mást mondanak az angliai, és megint mást, ennek ellenkezőjét állítják amerikai dolgozóik Meghanról és Harryről. Kinek lehet hinni?

Egykori alkalmazottai nem festettek túl hízelgő képet Meghan Markle-ről és Harry hercegről, ám most fordult a kocka, ugyanis a közelmúltban az aktuálisan nekik dolgozók megvédték a hercegi párt. A hírek szerint az utóbbi időben többen is távoztak Meghan és Harry alapítványától, és olyan gúnyneveket aggattak Harry feleségére, mint a „Duchess Difficult”, azaz nehezen kezelhető hercegné vagy a „Dictator in High Heels”, vagyis diktátor magas sarkúban. A Hollywood Reporter beszámolója szerint Meghan szörnyen bánt az alkalmazottakkal, és még az is előfordult, hogy a férfiak is elsírták magukat a parancsolgatása miatt, amelyek úgy hangoztak, mintha a kutyájuknak mondta volna. Az egyik régi, még angliai dolgozó állítása szerint mindenki rettegett Meghantől, és még a palota is vizsgálatot indított az állítólagos zaklatások miatt.

Meghan szerint viszont mindez az ellene zajló lejáratás része, és ezt azzal támasztja alá, hogy amerikai munkatársaik teljesen más véleménnyel vannak róla. Többen azt mondják, Sussex hercege és hercegnéje nagyon is gondoskodó főnök, akik nekik adják a gyerekeik kinőtt ruháit, virágot küldenek, ha betegek, vagy csomagokkal kedveskednek. Jelenlegi PR-főnökük például azt mesélte, annyi törődéssel bánnak vele, mintha a gyermekük lenne: amikor beteg lett, és kórházba került, virágot és ajándékokat küldtek neki. „Meghan naponta személyesen kereste meg a férjemet, hogy megbizonyosodjon róla, mindketten jól vagyunk, és megkapjuk a megfelelő ellátást. Ez sokat jelentett neki, és még többet nekem. Nem fogjuk fel, mennyit jelent ez a kedvesség és gondoskodás, amíg nincs rá szükségünk” – mondta Ashley Hansen.

Egy másik alkalmazott pedig úgy nyilatkozott, hogy a csapatépítésről sem feledkezik el a hercegi pár, rendszeresen tartanak karaokebulikat, és nyaralni is mennek együtt – írja a Daily Mail.

Döntsd el Te, hogy ki legyen az év csillaga! Szavazz és nyerj! Kattints!

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!