Napi friss

Meghan Markle kihasználná a királyi család nehézségeit, visszaédesgetné magát a britek kegyeibe

Szakértőt alkalmazna, hogy újra elnyerje a britek bizalmát, ám ezt olyan helyzetben teszi, ami visszaüthet.

Erősen megfogyatkozott a királyi család reprezentációja, amióta Károly király bejelentette betegségét, és Katalin hercegnét megműtötték, így jó időre távol kell tartsa magát a nyilvánosságtól. Ezt kihasználva Meghan Markle keresésbe kezdett: PR-szakembert szeretne azért alkalmazni, hogy népszerűségüket megpróbálja visszaállítani a monarchiában – írja a Daily Mail. A brit PR-vezető keresése egy újabb jele annak, hogy úgy tűnik, annak ellenére, hogy Kaliforniában boldogok, többet szeretnének tenni Harry hazájában. Ám a PR-szakma nem lelkesedik az ötletért, már csak azért sem, mert egyszerűen nem követik a saját szakértőik tanácsait. „Sokan vissza fogják utasítani. A pár képviselete az Egyesült Királyságban kínzó gondolat, de nem arról híresek, hogy meghallgatják a tanácsokat. Mi értelme lenne?” – fogalmazott a lapnak egy brit szakértő.

A múlt hónapban Harry herceg is igyekezett magát képbe helyezni, ami a királyi feladatokat illeti, meg is látogatta édesapját, akivel azonban csak 45 percet töltött a hírek szerint. Az elmérgesedett viszonynak nagy károkat okozott világszerte bestsellerkönyvével, és még mindig döcögősen halad a céljai felé, ám kijelentette: Károly király rákdiagnózisa „újraegyesítő hatással” lehet a családra.

Olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint Harry hajlandó lenne visszatérni egy ideiglenes királyi szerepkörbe, hogy segítse a karcsúsodott monarchiát, mivel még Vilmost is leköti Katalin lábadozása. A palota segítői azonban később úgy nyilatkoztak, hogy Harry számára „nincs visszaút”. A próbálkozásuk tehát balul is elsülhet, mivel Meghan nem áll jó munkáltató hírében, másrészt az emberek is átlátnak a szitán: már az amerikaiak is unják az állandó „nyafogásukat”. Szerintem a végtelen nyavalygás elriasztja az amerikaiakat, mert ők inkább azokat az embereket szeretik, akik céltudatosak, mint azokat, akik mindenki mást hibáztatnak – mondta a The Sunnak Angela Levin királyi író. – Nem szeretik a királyi család elleni támadásokat sem, különösen, mivel annyira szerették és csodálták a királynőt” tette hozzá a szakértő. Jól mutatja ezt az is, hogy kifigurázták őket az egyik legnépszerűbb sorozatban, a South Parkban, a netflixes dokujuk sem aratott osztatlan sikert, ahogy megvált tőlük a Spotify is.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!