Napi friss

Liptai Claudia: „Meghan nem értette meg a királyi család működését”

A színésznő nem kertel, elmondta kit kedvel és kit nem a brit királyi család tagjai közül.

Nyáron Claudia és férje jelen voltak II. Erzsébet királynő trónra lépésének hetvenedik évfordulóját ünneplő eseményeken Londonban, akkor azt mondta, folyamatosan követi a királyi család életét. „A királynő szerintem tiszteletet parancsoló, szerethető, ritka különleges személyiség – vélekedett a néhai uralkodóról. –  Ha belegondolok, hogy váratlanul, 25 évesen került trónra, és rázuhant ez az óriási feladat… Tudom, hogy korábban szeretett táncolni, mindig jókedvű volt, mondhatni laza, családi életet élt férjével és két kisgyermekével. Aztán fel kellett nőnie a feladatához, és miközben hatalmasat változott a világ, ő emelt fővel dolgozta végig az elmúlt hetven évet, engem ez lenyűgöz” – mondta Claudia, s azt is, hogy talán a Korona című sorozat alapján lehet a legkönnyebben megérteni Erzsébet életét, hogy miként egyensúlyozott az uralkodói, a feleség és az anyai szerepei között.

„Tulajdonképpen a sorozatnak köszönhetően értettem meg Károly herceg viselkedését, és a Kamillával való hosszú szerelmét is. Addig olyan fura lény volt, ma már sokkal emberibbé vált a szememben. De talán  másokéban is. Különösen Kamilla, hiszen valamikor a leggyűlöltebb nő volt Anglia szerte, de évek alatt csendben, a háttérben, támogatóan állt a férje mellett, szerintem ezért kedvelte meg a nép.”

Claudia szerint ez a titka Katalin hercegnének is. „Kamilla és Katalin megértették a királyi lét szabályait, Meghan Markle nem. Nem hadakoznak, teszik a dolgukat, de már máshogyan, mint a királynő. Meghannak azért nem sikerült beilleszkednie a Windsorok közé, mert amerikaiként nem értette meg, nem tudta értelmezni a királyi család működését és annak játékszabályait, inkább kilépett onnan a férjével. Ez sokaknak nem tetszett.”

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!