Napi friss

Balogh Levente bekeményített: Kanadába küldte a lányait

Balogh Szimi mesélt az apai szigorról.

Az állami szférában, iskolában és pszichiátrián kezdett dolgozni frissen végzett pszichológusként Balogh Szimóna, Balogh Levente lánya. Szimi azt mondja, közel sincs megtömve a pénztárcája, ugyanis arra nagyon figyelt a milliárdos vállalkozó, hogy gyermekeit – az első házasságából született három lányt és a mostani kapcsolatából született fiát – ne kapassa el. Sőt ennél is tovább ment, amikor úgy érezte, rossz irányba indulnak a dolgok három lánya életében. „Arra kifejezetten figyelt apa, hogy tudjuk, minek mi az értéke. Volt egy időszaka, hogy kicsit kiakadt, hogy nem csináljuk meg az ágyunkat például. Elküldött minket egy táborba Kanadába, elvették a telefonunkat és egy katonai sátorban aludtunk” – árulta el Balogh Szimi az Egy ritmusban című podcast adásában.

Azt a fiatal lány is elismerte, hogy szülei nem igazán tanították meg a pénzzel bánni, néhányszor megpróbálkoztak vele, hogy ha kitakarítja a szobáját, akkor kap zsebpénzt, de sajnos ez nem volt elég hathatós módszer. Tiniként az első fizetése sem volt volt valami nagy összeg, nyári munkán, egy kozmetikai szalon recepciósaként keresett mindössze 9000 forintot. Ezt az összeget aztán nyár végén tanszerekre költötte.

Szimi mára felnőtt, és úgy gondolja, bizonyosan nem fogja tudni magának megteremteni azt, amit édesapja biztosított számára. „Úgy voltam vele, hogy elkezdek felmenni a lépcsőfokokon. Nem fogok rágörcsölni, hogy nem az az életem lesz, amit apukám biztosított” – mesélte arról, hogy miért éppen az állami szférát választotta első munkahelyének.

Kiemelt kép: 

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!