Napi friss

Balogh Levente: „Nem hiszek a házasság intézményében”

Mondja ezt a milliárdos vállalkozó Cápa úgy, hogy saját bevallása szerint minta házasság volt előtte a minta, szülei sosem veszekedtek.

Balogh Levente úgy hiszi, lassan ideje lenne megreformálni a házasság intézményét, már csak azért is, mert egy elavult rendszernek tartja. Ennek ellenére, második feleségével boldogan élnek, és született is egy kisfia ebből a frigyből három, idősebb lánya mellé. A dolog érdekessége, hogy Balogh Levente nagypapa is, és fia, valamint unokája között csupán pár hónap a különbség – derült ki az RTL-nek adott interjújából, ahol kifejtette azt is, annak ellenére nem tartja fontosnak a házasságot, hogy a véleménye az, hogy a család jó a gyerekek szempontjából. Emellett elmondta azt is, szülei nagyon jó mintát adtak számára, amennyire láthatta gyerekként, sosem hangzott el köztük egy hangos szó sem. Édesapja és édesanyja vegyészmérnök, illetve vegyész technikusok, apjának köszönheti a pályáját is, hiszen az Olympusnál kezdett mint üzletkötő. Balogh Sándor 2007-ben hunyt el.

Kicsoda Balogh Levente felesége?

Bármennyire szeretné is tudni mindenki, nem fedte fel feleségei kilétét most sem, csupán annyit, hogy első házassága 1996-ban, míg a második 20 évvel később köttetett. Egyedül a Best magazinnak megmutatta Brigittát, akitől 2021-ben született meg egyetlen kisfia, Levente Noa.

Rajta kívül három lány büszke apukája is, Szofi 16 éves, a középső, Tiffany 26 éves, a legnagyobb, Szimóna pedig 29 éves, pszichológiát végez, és hamarosan megnyitja a praxisát. Van egy unokája is, a kislányt Penelopénak hívják.

Mekkora Balogh Levente vagyona?

A Szentkirályi Magyarország milliárdos tulaja természetesen az RTL-nek adott interjújában sem akart arról beszélni, mekkora pontosan a vagyona, úgy nyilatkozott, bármikor meg lehet nézni az Optenben, hiszen monitorozzák a cégeit (kivétel a külföldi befektetéseit). Azt ugyanakkor elárulta, hogy külföldre is terjeszkedik, valamint hogy sok egyéb befektetése van a Cápák között című műsornak hála. Korábban egyébként beszámolt arról, hogy egy kávézóláncot is akar, aminek a neve végül Lenoa Coffe lett, és Bécsben, valamint Pozsonyban is szeretne üzletet nyitni a budapesti után. Ezenkívül ott van még a Vízangyal Beauty a kozmetikai termékekkel, valamint a Vitapress Kft., ami 30 éve a Walt Disney és a Warner Bros kizárólagos „party drink” disztribútora.

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!