Napi friss

Könnyfakasztó: Cserpes István édesanyja halála miatt feladta az Ázsia Expresszt

Lányával, Cserpes Laurával úgy döntöttek: nem folytatják tovább a játékot. Sírva búcsúzott tőlük a többi páros.

Cserpes István és lánya, Cserpes Laura könnyek között búcsúztak játékostársaiktól és az Ázsia Expressztől, miután egy szörnyű hírt kaptak otthonról: István édesanyja, Laura nagymamája a forgatás közben hunyt el. A történtek fényében apa és lánya érthető módon nem tudták folytatni a versenyt, önként távoztak a játékból.

„Az életben történnek nem várt dolgok…” – mondta elcsukló hangon István. „Nemrég tudtuk meg, hogy a nagymamám  elköltözött a túlvilágra, ezért úgy döntöttünk, mi haza szeretnénk menni, és átadjuk a helyünket a kiesőknek” – vette át a szót sírva Laura.

A drámai esemény és a döntés hallatán természetesen a játékostársaik többségénél is eltört a mécses, mert Istvánék párosa volt az egyik lenépszerűbb a résztvevők és tévénézők körében. Ördög Nóra is elcsukló hangon búcsúzott Istvántól és Laurától.

A műsor forgatása előtt, ismeretes, már kiderült: Cserpes Laura nagymamájának balesete volt, combnyaktörést szenvedett, és korházba került. „Emiatt volt dilemma bennünk az indulást illetően, de mostanra erőt adott nekünk a gondolat, hogy a mama jól lesz” – bizakodott akkoriban az énekesnő, aki tehát nehéz szívvel ült fel a Fülöp- szigetek felé tartó repülőre, de a legrosszabbra még csak gondolni sem mert. Laura egy augusztusi interjújában már elárulta, hogy nagymamája elment, de akkor még nem lehetett tudni, hogy a szomorú esemény pont akkor következett be, mikor ő és édesapja éppen Ázsiában forgattak. „Amikor utoljára találkoztunk, azért volt kórházban, mert volt egy otthon elszenvedett balesete, amikor eltört két csontja is. Leutaztam Kapuvárra, mert ott volt kórházban, és viszonylag sokat tudtunk beszélgetni, pedig akkor már nagyon gyenge volt. Ritkán beszéltünk a papáról azóta, hogy elhunyt, de emlékszem, ott, a kórházban megkérdeztem tőle, hiányzik-e a papa. Azt felelte, persze, nagyon hiányzik. n erre mondtam, hogy majd biztos találkoztok, de még maradj velünk egy kicsit, mire mondta, hogy jó. Ez volt az utolsó együtt töltött pár óránk – mesélte Cserpes Laura a Blikknek.

Cserpes István és Cserpes Laura távozásával végül a hajszán alul maradt páros, Mészáros Bende és Zsigmond Angéla számára mégis folytatódhat az Ázsia Expressz.

Kiemelt kép: Trenka Attila/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!