Napi friss

Gáspár Győző nekiment lánya volt párjának: „Ha valaki azt felveszi videóra, na akkor mondhatják rám, hogy botrányhős vagyok!”

A showman bosszút esküdött Attila ellen.

Nemrég még fiaként szerette korábbi vejjelöltjét a Gáspár család feje, ám Győzike ma már leginkább haragot érez nagylánya volt párja iránt. Bár egy időben úgy tűnt, hogy Evelin révbe ért választottja, Attila mellett, ám tavaly nyáron mégis váratlanul véget ért a fiatalok románca, most pedig az is kiderült, hogy mi okozta a kapcsolatuk vesztét.

Noha Evelin eddig nem igen nyilatkozott a szakításukról, legfeljebb annyit árult el, hogy a bizalmatlanság és a féltékenység mérgezte meg a szerelmüket, Gáspár Győző viszont lerántott a leplet az igazságról, amiért, nem tagadja, szívesen elővenné Attilát. „Ha valaki azt felveszi videóra, na akkor mondhatják rám, hogy botrányhős vagyok. Nagyon felkészültem, mert azt, amit a lányommal tett, alázást, azt én szépen, úriember módjára vissza fogom neki adni!” – jelentette ki a TV2 Titkok Ramónával című műsorban Győzike.

Győzike és korábbi veje, Attila (balra) valamint Virág párja, Krisztián (jobbra) (Fotó: Olajos Piroska)

Mint kiderült, Gáspár Evelin és Attila kapcsolatának a fiú hűtlensége vetett véget, amiről nem más, mint Evelin húga, Virág világosította fel a nővérét. Az ifjabbik Gáspár lány volt ugyanis az, aki egy budapesti étteremben kiszúrta a testvére párját, amint az egy másik lány társaságát élvezi. „Lesz egy beszélgetésünk, mint férfi a férfival. Bele fog nézni a szemembe, és el fogom mondani neki, hogy: ’figyelj, te egy 28 éves lányt aláztál meg egy 15 és fél éves lányért’” –  árult el további titkokat a szakítás miértjéről az édesapa.

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!