Címlapsztori

Gáspár Evelin: „Édesapám már Varga Evelinnek hív”

A huszonnyolc éves sztárra rátalált a szerelem, és a nyíregyházi vállalkozóval boldogabb, mint valaha!

A Gáspár szülőknek volt némi fenntartásuk a lányuk új párját illetően, a bemutatás előtt még próbálták is lebeszélni őt róla, mondván, egy idegen fiúban nem lehet megbízni. De ahogy megismerték a jóképű, tisztelettudó Varga Attilát, aki odáig van a lányukért, rögtön befogadták a családba. Azóta egyöntetűen azt vallják: ­Evelinék gyönyörű párost alkotnak!

„A gyerekkérdést is nyitva hagyjuk”

Sőt Evelin elmondása szerint az édesapja már az esküvőjük helyszínét is kiválasztotta. „Állandóan azzal szórakozik, hogy Varga Evelinnek hív. És nem hagy minket békén az esküvővel – mondogatja, hogy megvan a zenekar a lagzira, stb. Miközben tőlünk távol áll a házasság, ezt már neki is elmondtuk. Nekem nincs szükségem papírra. Minek? Hogy aztán a válásnál meg ölre menő vita legyen a vagyonról!? – magyarázza. – Ha lesz is esküvőnk, akkor biztosan nem itthon. Mindkettőnk részéről óriási a család, a lakodalom alaphangon négyszáz fős lenne, amire nem szívesen költenénk. Arról nem is beszélve, hogy az ekkora esküvőknek mostanában láthatóan rossz ómene van… Azt már sokkal inkább el tudom képzelni, hogy a Maldív-szigeteken kelünk egybe, méghozzá úgy, senki nincs ott rajtunk kívül. Továbbá a gyerekkérdést is nyitva hagyjuk. Ha harmincéves korom előtt lesz gyerek, akkor lesz, de utána már nem akarok. Túl idősen sem szeretnék anyává válni.”

Győzike és Bea az első perctől kezdve fiukként fogadta Attilát (Fotó: Smagpictures)

„Attila kiérdemelte a bizalmamat”

A szerelmesek egyelőre tökéletesen boldogok úgy, ahogy vannak. Élvezik az együttélést, a többit meg majd hozza a jövő. „Szerelmesek és boldogok vagyunk. És abban is biztos vagyok, hogy idén sok minden eldől majd. Többek közt az is, hogy maradunk-e Nyíregyházán, vagy ha esetleg úgy hozza az élet, hogy a párom Budapesten is tud vállalkozni, akkor költözünk-e. De jelenleg jó így. Szeretek nála, vele élni. Nem tagadom, a kiskirályi életből lejjebb kellett adnom. Megszoktam már, hogy kiszolgálnak, de most, hogy egy férfival élek együtt, muszáj háziasabbnak lennem. Nemcsak ő várja el tőlem, hanem én is magamtól. Tiszta szégyen lenne, ha nem mosnék, főznék rá!” Ezzel a kijelentéssel Attila is egyetért. „A mi családunkban, kultúránkban az a normális, hogy a nő vezeti a háztartást. Bár szó se róla, tudok magamról gondoskodni. Ez az elmúlt egy-két évben is így volt. Azért az valamelyik nap szemet szúrt, hogy miközben én teregetek, Evelin a telefonját nyomogatja. Rá is szóltam.”

„Na azóta szólni sem kell! – ékeli közbe a híresség. – Tanulom még az együttélést. Összességében azt is, hogy milyen egy rendes párkapcsolatban élni. Eddig senki sem szeretett, tisztelt, becsült annyira, mint Attila. Mi több, csakis rossz tapasztalatom volt, egyik kapcsolatom nagyobb csalódás volt, mint a másik. De Attila kiérdemelte a bizalmamat!”

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!