Hazai sztár

Az asztrológus szerint Gáspár Evelin egy jóval idősebb férfiban találhatja meg az igazit

Érthetetlen, hogy egy ennyire szép és okos 29 éves lány miért nem találja meg azt a férfit, aki mellett igazán boldog lehet.

A 29 éves sztár tavaly februárban mutatta meg először a párját. Akkor közösen arról meséltek, mennyire jól megvannak, már is össze is költöztek, és hogy mindkettőjük családja elégedett a választásukkal. A kapcsolatuk alatt nem bujkáltak, nem titkolóztak, sőt még a Párharc című realityben is szerepeltek együtt, ami elmondásuk szerint kimondottan jót tett a kapcsolatuknak. Majd egyre kevesebbet lehetett róluk hallani, a közösségi oldalaikról eltűntek a közös fotók, és idén tavasszal Evelin már a párja nélkül ment a családi utazásra. Hogy pontosan mi történt közöttük, mi vezetett a szakításhoz, arról Evelin nem beszélt, egy ideje már tudatosan óvja a magánéletét, de úgy tűnik, most jól érzi magát egyedül.

A Párharcban még együtt szerepeltek Varga Attilával (Fotó: TV2)

Az ember mégis azt gondolná, hogy egy olyan értelmes, tanult és szép lányért, mint ő, aki ráadásul már megteremtette a saját egzisztenciáját, kapkodnak a férfiak. És még ha így is van, Evelinnek valahogyan nincs szerencséje a szerelemben. Hogy ez miért lehet így, arra neki sincs válasza, lehet, pusztán arról van szó, hogy eddig mindig rosszul választott. Mindenesetre a szerelmi életét most hátulra sorolja, sokkal fontosabb, hogy a karrierjére és saját magára koncentráljon. Ő egyébként sincs elszállva magától, de persze tisztában van az adottságaival. Gáspárék nagyobbik lányának tehát igazán reális képe van önmagáról. Nem titok, évekig járt pszichológushoz, hogy rendbe tegye az önbecsülését, és ez mostanra, huszonkilenc éves korára sikerült is. Evelin korábban bevallotta, hogy mindez nem volt egy könnyű menet, és a volt barátai sem könnyítették meg a dolgát. Úgy tűnik, most nem ismerkedik, és ez a téma sem érdekli. Nem nehéz kitalálni, miért: az az igazság, hogy sokat csalódott. Megeshet, hogy az olyan fiú, aki kellőképp intelligens, akire fel lehet nézni, és nem az ő pénze vagy a hírneve miatt ismerkedik meg vele, ritka, mint a fehér holló. Evelin valószínűleg belefáradt a keresgélésbe. Jelenleg a TV2 riportere és szerkesztője, a Sztárban Sztár leszek! című show-ban dolgozik, ami rengeteg idejét viszi el, de nem bánja, élvezi minden pillanatát. Kevés ember ismeri nála jobban a show-biznisz működését, hisz a kamerák előtt nőtt fel. A munkájára koncentrál, szeretne előrébb jutni.

Győző nem enged akárkit a lánya közelébe (Fotó: Olajos Piroska/fotocentral.hu)

Mit üzennek a csillagok?

Izing Klára asztrológus szerint okos nőként nehezebben talál párt Gáspár Bea és Győzike lánya, de ha most jobban koncentrál a karrierjére, akkor az kihatással lehet a szerelmi életére is. Gáspár Evelin születésekor olyan konstellációk jöttek létre az égbolton, amelyekből arra következtethetünk, hogy furcsa kettősség miatt alakul küzdelmesen a szerelmi élete.

Evelin képlete megmutatja, hogy rendkívüli észbeli képességekkel rendelkezik, és az intellektuális kapcsolódást a partnertől is elvárja, kizárólag csak egy okos férfira tud felnézni. Ezzel pedig olyan magasra teszi a mércét, amelyet az erősebbik nem képviselői nem tudnak átugrani. Mindez már a kapcsolat legelején kiderülhet, így a férfiak inkább tovább állnak, sőt menekülnek. Ugyanakkor az anyagiak is fontosak számára a párválasztáskor, mert csak így képes elhessegetni a gondolatot, hogy párja a családjáért, a hírnevéért akarja őt meghódítani.

Ráadásul hiába tartozik az igazán szép lányok táborába, mégis erőteljes kisebbrendűségi érzések kínozhatják. Úgy gondolhatja, hogy nem elég szép, nem elég jó. Nem tudja elhinni, hogy igazán szerethetik, és ezért újabb és újabb szerelmi bizonyítékokat követelhet, amelyet a férfiak talán túlzásnak tarthatnak, és ezzel a kapcsolatuk véget érhet. Szinte retteghet attól, hogy elhagyják, ezért inkább bele sem megy a viszonyba.

Az asztrológia úgy tartja, hogy mindaz, ami a horoszkópban benne van, azt meg kell élni. De működtethetjük a szabad akaratot, vagyis mi, magunk választhatjuk meg, hogy az életünk mely területén éljük meg mindazt, amit a csillagok jeleznek. Ha Evelin például nagyobb erőfeszítéseket tenne a munkába, hogy kiemelkedőt alkosson, akkor érdekes módon a párkapcsolat területén 180 fokos fordulatot érhetne el. Ugyanis ha egzisztenciáról van szó, akkor itt biztosabban mozoghat, hamarabb és könnyebben nyerhet önbizalmat, ami aztán kisugározhat az érzelmi életére is. A munkában elért siker biztonságot adhat. Ha esetleg valamilyen kapcsolatba kerülne a művészetekkel, akkor az ezzel való foglalkozás – például hobbiszinten – az érzelmi területen nyújthat kompenzációt. Így a párkapcsolat miatt érzett szorongásai, ha lassan is, de oldódni kezdenek. Kiléphet a „belső emigrációból”, ezért érdemes lenne mantrázni a következő mondatokat: „Kész vagyok a kapcsolatra.” „Érzelmeimet, érzéseimet ki merem mondani, mutatni.” „Adni akarok, és nem a viszonzást méricskélni.”

Mivel a Szaturnusz időjelölő, elmondható, hogy vagy olyan partner mellett találhatja meg a boldogságot, akivel nagyobb lehet közöttük a korkülönbség, de az is megeshet, hogy több kapcsolata lesz, és csak idősebb korában találkozik a lelki társával.

Kiemelt kép: Story-Best Magán/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!