Napi friss

Uma Thurman és Ethan Hawke lánya büszkén vállalja, hogy nepo baby

Maya Hawke szerint nincs mit tenni: ha felkínálnak neki egy szerepet, akkor azt nem utasíthatja vissza.

Maya Ray Thurman Hawke a Netflix sikersorozatával, a Stranger Thingsszel vált mindenki számára ismertté, és ezzel egyidejűleg megkapta első nagy szerepét is Quentin Tarantino 2019-es Volt egyszer egy… Hollywood című filmjében. Attól a Tarantinótól, akinek múzsája volt az édesanyja, Uma Thurman, és akivel sikerre vitte számos filmjét. A fiatal színésznő úgy nyilatkozott, nem azért kapott szerepet Tarantino filmjében, mert a szülei híresek, hanem mert ügyes volt a válogatásra készült bemutatkozó kisfilmjében, amit persze édesapja, Ethan Hawke segítségével vett fel.

Maya Hawke és Uma Thurman (Fotó: Getty Images)

Mára azonban változtatott ezen kijelentésén, és elismerte, nagyban segítette karrierének beindulását a neve. Meg egyébként is, úgy van vele, semmi értelme nincs nem használni a neve adta lehetőségeket, főképp, ha egyébként tehetséges.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Stranger Things Netflix (@strangerthingstv) által megosztott bejegyzés

Lusta, de sokoldalú

Mostanra tehát változtatott kicsit a mondanivalóján, és büszkén vállalja, hogy nepo baby, vagyis olyan gyerek, aki híres vagy befolyásos rokonai miatt jut előnyhöz.

Maya Hawke és édesapja, Ethan Hawke

Maya Hawke a The Timesnak nyilatkozva azt mondta, hogy sokszor csak a neve miatt választották ki egy-egy szerepre, de hozzátette: mit ért volna azzal, ha visszautasítja? „Azt is választhattam volna, hogy megműttetem az orrom, és elkezdek castingokra járni” – fogalmazott Maya, hozzátéve, hogy elfogadta, hogy a neve hozzá fogja segíteni a karrierhez, főképp, hogy kicsit kényelmesnek és lustának tartja magát. A még mindig csak 26 éves színésznő egyébként énekes-dalszerző is, két albuma jelent meg Blush és Moss  címmel.

Kiemelt kép és fotók: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!