Napi friss

Jakupcsek Gabriella mindenkit meghatott Bochkor Gábor zárt körű születésnapi buliján

Kikerült a videó Bochkor nagyszabású születésnapi bulijáról, amit a Budapest Kongresszusi Központban tartottak.

Tavasszal betöltötte a hatvanat Bochkor Gábor, az ország meghatározó rádiósa, aki 1986 óta koptatja a mikrofonokat. Az évtizedek során rengeteg barátot – és szókimondó stílusa miatt ellenséget is – szerzett, és ahogyan az a születésnapi show-műsorából kiderült, a legtöbben pikírt sztorikat őriznek a rádiósról. Az újságoknak is akadt témája vele kapcsolatban, hiszen olyan barátnői voltak, mint Osvárt Andrea, Dobó Kata, Tornóczky Anita és lánya édesanyja, Várkonyi Andrea.

A születésnapi műsort Tilla vezette. „Nem vagyok színpadi ember, nem szeretek színpadra kilépni, a stúdió meghittségét szeretem” – mondta Bochi. A meghívottak azonban tettek róla, hogy mihamarabb feloldódjon a színpadon. A vendégek között az ország legismertebb emberei foglaltak helyet, ott volt többek között Liptai Claudia és férje, Pataki Ádám, Szujó Zoli, Pásztor Anna, Charlie, Vágó Piros, Abaházi Csaba, Risztov Éva, Ganxsta Zolee, Kabát Peti, Jakupcsek Gabriella, Kokó és Tornóczky Anita. Curtis és a Bikini felléptek, akárcsak a Bochkor ötvenedik születésnapján a közönséget szórakoztató Mező Misi is a Magna Cum Laude zenekarral. A jelenlévőket látva Tilla humorosan megjegyezte: „Elég durva az első sor, ha gázsit kellett volna fizetni, akkor azért az a Bochit is megérintette volna.”

Tilla vezette Bochkor születésnapi buliműsorát (Fotó: YouTube)

Anger Zsolt és a közös ex

A műsor első felében a fellépők között három jóbarátja is színpadra lépett, hogy kissé zavarba hozzák a rádióst. Ezt maradéktalanul teljesítettek is, hiszen mint azt Tilla elmondta felvezető szövegében, Bochkor sokszor megbántott embereket a reggeli műsoraiban. „Én ezekre nem szoktam emlékezni, már nem tudom este, hogy mit mondtam reggel – válaszolta a felvetésre a rádiós, majd így folytatta. – Nem olvasom el, amit rólam írnak. Baromi nehéz lenne úgy rádiózni, hogy azon izgulok, hogy mit fognak rólam írni.”

Ezután Anger Zsolt hozta zavarba egy történettel, ahol utalt arra, hogy Bochkor volt párjai az ország legszebb és legismertebb hölgyei közül kerültek ki az évek során. „Mindösszesen négyszer, ha találkoztunk. Egy alkalommal az én ölemben a te exed ült. Neeem az! A te öledben egy másik excsajod. Az! Néztelek, dumáltál, az exeid nevetgéltek. Akkor rájöttem, hogy nem is vagy akkora barom, mint gondoltam” – mondta a színész, amibe még Bochkor rendesen belepirult, a legtöbb beszólásra csak így reagált: „Ezt nem hiszem el.”

Jakupcsek Gabriella és Bochkor Gábor jóbarátok (Fotó: Archív)

Nagy szívet rejteget

A műsor első felének legmeghatóbb pontja Jakupcsek Gabriella beszéde volt, akivel bár soha nem dolgozott egy időben egy helyen Bochkor, mindig kerülgették egymást az évek során. „Mi vagyunk mi egymásnak? (…) Mit tudnék én neked ma már adni, maximum egy kakaót egy kockás pléddel a hintaszékben, a teraszon. Mert nem tagadom, voltak olyan esték, amikor eszembe jutottál. De reggel örültem, hogy nem én vagyok melletted a Blikk címlapján – mondta viccelődve a műsorvezető, aki annak idején a Danubius Cappuccino című műsorában váltotta Bochkort. – Hálás vagyok érted, mert annak idején te súgtad meg, hogy mennyit kérjek utánad a Cappuccinóban. Bátor voltam, bemondtam az összeg dupláját. Erre azt mondták, hogy azért annyit nem fizetünk, mint a Bochinak – folytatta Jakupcsek, majd természetesen ő sem hagyta ki, hogy a szerelmeivel példálózzon. A pikírt stílusáról híres tévés egy olyan genetikai tesztet adott kollégájának ajándékba, amellyel „kiderítheti, hogy mennyi Bochi szaladgál a világban”…

Ám mindez csak cukkolás volt, hiszen mint Jakupcsek Gabriella elérzékenyülve végül elmondta, akit közel enged magához Bochkor Gábor, mind egy véleményen van: „Iszonyatosan érző szívet próbálsz elrejteni nagyon nagy energiákkal” – fejezte be köszöntését, amivel mindenkit meghatott a teremben.

Kiemelt kép: Nagy Zoltán, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!