Napi friss

Krausz Gábor egy év alatt leiskolázta Tóth Gabit, óriásit nőtt a népszerűsége

A sztárpár egy éve jelentette be, hogy vége a kapcsolatuknak. A szakításból egyértelműen a sztárséf került ki győztesen.

Nem sokan fogadtak volna arra egy évvel ezelőtt, hogy Krausz Gábor népszerűsége egyenesen a Forbes éves, celebeket összesítő listájának élmezőnyébe repíti a séfet, mégis megtörtént a nem várt fordulat. Sőt eleinte, amikor Tóth Gabival bejelentették a válásukat, arra lehetett volna számítani, hogy Krausz Gábor visszavonul a nyilvánosságtól, és marad a séfkabátnál. Ám közel sem így történt. A Dancing with the Stars alatt nemcsak óriási népszerűségre tett szert, hanem egy új szerelemre is táncos párja, Mikes Anna személyében. Az azóta eltelt egy év pedig markáns változást hozott celebértékben is. A Forbes Legértékesebb magyar celebek listáján tavaly még a 40 közé sem jutott be Krausz, idén azonban rögtön az első 10 sereghajtója lett – Geszti Péter után és Kajdi Csaba előtt, de még Tillát, Borbás Marcsit és volt feleségét is leiskolázta népszerűségben.

Tóth Gabi értéke a Forbes szerint ugyanakkor hatalmasat romlott, míg 2023-ban a 21. helyen szerepelt, közvetlenül nővére, Tóth Vera előtt, idén a 30-ba sem fért bele az énekesnő. Már csak az a kérdés, a hirtelen jött hírnév vajon mire és meddig lesz elég a tévés séf számára, tudja-e kamatoztatni azt a továbbiakban is. Miután azonban a tévénézők hamarosan láthatják a Mikes–Krausz álompárt az Ázsia Expresszben küzdeni, vélhetően a következő időszakban is szerez magának új rajongókat a sztárséf.

Kiemelt kép: Schumy Csaba, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!