Napi friss

Meglépte Tóth Gabi és Krausz Gábor, most mindenki erről beszél

Nagyot változtattak.

Egy szakítás gyászfolyamat, és alakulhatott bárhogy, bizonyosan megsínyli mindkét fél. Így lehet ez Tóth Gabi és Krausz Gábor esetében is, akik tavaly, derült égből villámcsapásként jelentették be, hogy külön utakon folytatják. Az egykori szerelmesek decemberben hivatalosan is elváltak egymástól, állításuk szerint mindenben könnyen meg tudtak egyezni és lányuk, Hannaróza érdekében igyekeznek a jövőben is jó kapcsolatot ápolni egymással.

Azóta mindketten új kapcsolatba kezdtek, Tóth Gabi Papp Máté Bencével, Krausz Gábor pedig a Dancing with the Stars alatt partnerével, Mikes Annával jött össze. Ám a lelki teher nem múlik ilyen könnyen, bizony ehhez legtöbbször szükség van arra is, hogy a külsőnket is átformáljuk, ahogyan a lelki világunk is változik.

Krausz Gábor tetováltatott

Mint ismert, Krausz Gábor vállán óriási Tóth Gabi tetoválás díszelgett az elmúlt években, és bár bizonyára Mikes Anna örülne, ha a jövőben nem nézne vele farkasszemet az énekesnővel, erre még várnia kell. A legtöbben azonnal arra gondoltak, hogy az új tetoválás Gabi képének eltakarásáról szólt, a képek alapján azonban nagyon úgy tűnik, hogy Gábor a másik vállán lévő karját varratta át. Ettől még elképzelhető, hogy folytatódik az átalakulása, hiszen korábban úgy nyilatkozott, most már jobban meg fogja gondolni, milyen mintával díszíti a testét.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Krausz Gábor (@gabor.krausz) által megosztott bejegyzés

Tóth Gabi hosszú hajzuhatagra váltott

Mialatt Gáborral alkotott egy párt, Gabi elmondása szerint az extrém rövid szőke haj jött be igazán a férjének, így aztán nem is változtatott rajta. Mi tagadás, ez a frizura a kisgyermekes anyáknak megkönnyebbülés is, hiszen sokkal kevesebb törődést igényel. Ám a szakítással láthatóan növesztésbe kezdett Gabi, és barnára is váltott. Az igazi meghökkentő átalakítás ideje pedig most jött el: a Tina Turner-emlékkoncertre ugyanis csodálatos, göndör fürtökkel lepte meg a rajongóit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

tothgabi (@tothgabi) által megosztott bejegyzés

Persze sokan azzal támadták, hogy Tóth Andit majmolja az új frizurával, hiszen neki évek óta szinte védjegye a sötét hajzuhataga. Ám Gabi szerint szinte évente volt hajhosszabbításon, és ez mindig belülről jött neki, mintsem külső nyomásra. „Nagyon butaság ilyeneket feltételezni, hogy én bárkire is hasonlítani szeretnék… Csupán szerettem volna újra hosszú barna hajat, ahogy az volt már vagy négy-ötször az elmúlt húsz évben” – válaszolta Gabi a kritikára.

Kiemelt képek: TV2, Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!