Napi friss

Teherbe esés a ValóVilág villájában: sorsfordító napokat él Reni és Geri

Először történt olyan a hazai realityk történetében, hogy kamerák kereszttüzében fogant meg egy baba. VV Reni és VV Geri – aki az idei széria 3. helyezettje – azt mondják, közösen tervezik a jövőjüket, de most néhány nap egyedüllétre van szükségük.

„Emeljük a tétet” – hangzott el a ValóVilág 12. szériájának májusi sajtótájékoztatóján, de a műsorkészítők aligha arra céloztak, ebben az évadban korábban elképzelhetetlennek tartott események is meg fognak történni. De kezdjük az elején. Ez volt az első nyári széria, ahol a villalakók a legmelegebb évszakban vehették birtokba a luxusbörtönt, tették mindezt úgy, hogy pontosan nem tudták, mennyi pénz fogja ütni a győztes markát, hiszen most először nem fix nyereményösszeggel vágtak neki a műsornak. Nem túl gyakran fordul elő, hogy egy villalakót a Villaszabályzat megsértése miatt zárnak is. Mint ahogy arra sem láttunk még példát, hogy egy játékos a villa falain belül esett volna teherbe. Pedig idén ez is megtörtént.

Ezek után nem meglepő, hogy a finálé meglehetősen nagy sajtóérdeklődés mellett zajlott. A döntő bronzérmese, a gyermeket váró VV Reni párja, VV Geri lett. „Lehet, hogy ezen is múlt ez a harmadik helyezés – fogalmaz a villalakó a story.hu-nak. – Felelősségteljesebben kellett volna viselkednem, mindig körültekintően kellett volna védekeznünk. Talán ez nem volt szimpatikus az embereknek. Ennek ellenére a saját játékomat tekintve büszke vagyok magamra, rengeteget fejlődtem emberként a játék ideje alatt. Megtanultam önzetlenül szeretni, és ráébredtem arra, egyáltalán nem szégyen kimutatni az érzéseinket. Ez korábban egyáltalán nem ment könnyen – meséli. Mint mondja, villabeli párjával, a várandós VV Renivel nagy tervei vannak. – Egy dolog biztos: szerelmes vagyok belé, és folytatni szeretném vele a kapcsolatot a villa falain kívül is. Az utolsó héten már csak az adott erőt, hogy rá gondoltam, és elképzeltem, milyen lesz a kinti életünk. Egyelőre szeretnék vele néhány napot együtt tölteni csak kettesben, kamerák nélkül.”

A döntő után szerettük volna szóra bírni Renit is, hogyan éli meg, hogy a villaszerelem ilyen rövid időn belül családalapításhoz vezetett, de a lány a villán kívül várta meg kedvesét a finálét követően, a sajtó munkatársaitól távol. Gerihez hasonlóan azonban ő is bizakodó a közös jövőjüket illetően. „Mindenre számítottam, de nagyon megnyugtatott a támogató reakciója. Minden jövőnket érintő döntést közösen fogunk meghozni” – nyilatkozta röviddel a villából való kiesése után a kismama a Fókusznak.

Reni és Geri története egyébként nem példátlan, hiszen a 2019-es brit Big Brotherben megtörtént, hogy bizony kamerák kereszttüzében két játékos szerelmének gyümölcseként fogant meg egy valóságshow-bébi.

A ValóVilág 12. évadát VV Ádi nyerte (Fotó: RTL)

A nyertes szíve hamar elkelhet

A főnyereményt, azaz a 37 650 000 Ft-ot VV Ádi vihette haza, aki fegyelmezett és visszafogott személyiségének köszönhetően lopta be magát a nézők szívébe. A hölgyrajongóknak azonban csalódniuk kell, mert már valószínűleg nem könnyen rúghatnak nála labdába. „A beköltözés előtt nem sokkal randizgattam egy lánnyal, nem alakult ki köztünk semmi komoly, de eljött a párbajomra. Szeretnék ennek a dolognak egy esélyt adni, nagyon vágyom már egy boldog párkapcsolatra” – mondta félmosollyal az arcán az újdonsült milliomos a story.hu-nak.

Kiemelt képek: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!