Napi friss

Szulák Andrea: „Volt olyan színház, ahol zavarba ejtően sokat kaptam egy feladatért”

A színész-énekesnő azt is elismerte, hogy máig van olyan teátrum, ahol szerény gázsiért játszik.

„Ha nem lehet úgy, ahogy akarom, akkor úgy akarom, ahogy lehet” – ez a hitvallása Szulák Andrea színész-énekesnőnek, akire még Geszti Péter akasztotta rá az érzékletes jelzőt: nőerőmű. Bár egész eddigi életében küzdött az egzisztenciális szorongással, a személyiségének az is a része, hogy mindig fenntartotta magának a szabad akarat, szabad döntés lehetőségét. „Egy barátnőm egyszer megkérdezte tőlem, hogy én mindig mindenre fel vagyok készülve? Hát tulajdonképpen igen” – árulta el Szulák Andrea Szily Nórának, a Vendégoldal című Youtube-műsorban.

Hozzátette, arra is képes, hogy akkor is pillanatok alatt döntsön, ha az egy „öngyilkosság magával szemben.” Éppen ezért nem ragadt bele helyzetekbe az évek során, és ahol nem érezte jól magát, kész volt felállni és továbbmenni. „Egyetlen területe van az életnek, ahol nincs az, hogy nincs kedvem hozzá, az a gyereknevelés. Máskülönben nem féltem az ismeretlentől. Máig van olyan színház, ahol nagyon szerény gázsiért játszom, de volt olyan is, ahol zavarba ejtően sokat kaptam egy feladatért” – mondta Szulák Andrea.

A színész-énekesnő már betöltötte a 60. életévét, idén februárban ünnepelte a kerek évfordulót, ám az öregedés nem zavarja, sőt egyre inkább egyensúlyba kerül önmagával. „Sokkal nyugodtabb vagyok, sokkal békésebb, sokkal elfogadóbb, és megkockáztatom, nyitottabb is. De az is lehet, hogy kíváncsibb. Közel vagyok egyfajta megérkezéshez, jó értelemben” – árulta el Szulák Andrea, amihez hozzájárul, hogy valóban rátalált a boldogság. Bár nem részletezte a magánéletét, annyit mosolyogva elmondott, hogy most nagyon boldog, és nagyon jól érzi magát a bőrében.

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!