Napi friss

Megható sorokkal búcsúzott a bűbájos boszorka Shannen Dohertytől

Megszólalt a színésznő volt férje, és édesanyja is.

Nem ment minden simán annak idején a Bűbájos boszorkák háza táján, és a főszereplők közti konfliktus miatt ki is tették Shannen Dohertyt a sorozatból. Most azonban még haragosa, Alyssa Milano is megrendülten búcsúzott el kolléganőjétől, aki szerint „a világ mégis kevesebb lett nélküle.” Nem úgy másik kolléganője, Holly Marie Comb, aki összetört a gyásztól. „31 évig a jobbik felem volt. Mintha egy üreg lenne a mellkasomban, és úgy tűnik, nem kapok levegőt. Hiányzik egy részem, pedig pontosan tudom, mit mondanál nekem most” – írta az Instagramon a színésznő, aki egy videómontázst is megosztott, és amiben azt írta, gyerekeit Shannen a sajátjaiként szerette.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Holly Combs (@thehmc) által megosztott bejegyzés

A People-nek  a színésznő édesanyja nyilatkozott: „Ő az én gyönyörű lányom és a szívem. A családunk szeretne köszönetet mondani mindenkinek, aki életében szeretetet és támogatást nyújtott a mi Shannenünknek. Igazán hálásak vagyunk” – fogalmazott közleményében a 77 éves Rosa Doherty. Shannen egyébként halála előtt vált el hivatalosan is harmadik férjétől, aki megcsalta. A színésznő első férje Ashley Hamilton volt, akivel 1993 és 1994 között voltak házasok. „Shannen nemcsak a feleségem volt, hanem az őrangyalom is. Bár a dolgok nem mindig úgy alakulnak, ahogy reméljük, ő a legsötétebb időszakokban is mellettem állt. Az iránta érzett szeretetem és csodálatom sokkal tovább tartott, mint a rövid életű házasságunk” – mondta a 49 éves Hamilton a TMZ-nek, aki maga is megküzdött a rákkal.

Meg akarta könnyíteni szeretteinek a halálát

Shannen Doherty, a Beverly Hills 90210 sztárja hosszú évek óta küzdött áttétes mellrákkal, és már hónapok óta készült a halálra. Több interjúban is megfogalmazta, hogy bár nem fél a végtől, szeretné megkönnyíteni szerettei számára a halálát. Ezért rendelkezett arról is, hogyan temessék majd el. A színésznő januárban a Let’s Be Clear podcastjában elárulta, hogy szeretné, ha hamvait összekevernék a kutyája és az apja hamvaival. „Keverjék össze, hogy egy szép keveréke legyen apámnak, nekem és Bowie-nak. Nem akarok föld alá temetve lenni, hamvasszanak el” – mondta Shannen. Arra is engedélyt adott a barátjának, Chris Cortazzonak, hogy egy keveset a hamvaiból a nyakában hordjon – a színésznő is így tett az apja halála után.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!