Külföldi sztár

A Bűbájos boszorkák sztárjai – A sorozat Prue-ja éppen élete legnagyobb harcát vívja

A varázslatos képességű lányokról szóló széria csak nyolc évad után ért véget. Mi történt azóta a szereplőkkel?

Shannen Doherty, azaz Prue Halliwell – Kiújult a betegsége

A Beverly Hills 90210 című tinisorozattal híressé vált színésznő 27 évesen került a Bűbájos boszorkák stábjába, most áprilisban pedig 53 esztendős lesz. Volt két kérészéletű házassága, a másodikat azzal a Rick Salomonnal kötötte, aki a Paris Hiltonnal felvett szexvideóról híresült el, és aki később Pamela Andersont is feleségül vette. Harmadik férjével, a fotográfus Kurt Iswarienko több mint 11 évig voltak boldogok, ám nemrég kiderült, hogy január óta különélnek, a színésznő már be is adta a válópert. Pedig Iswarienko volt Shannen legfőbb támasza a betegsége ellen vívott harcban, a Prue-t alakító színésznő ugyanis másodszorra is mellrákkal küzd. Először 2015-ben diagnosztizálták nála a betegséget, aztán négy éve kiderült, hogy a rák kiújult, és már áttéteket képezett, a negyedik, legelőrehaladottabb stádiumban van. Bár voltak és vannak nehéz időszakai, Shannen igyekszik a betegsége dacára teljes életet élni: továbbra is forgat, mindig pozitívan nyilatkozik, és kijelentette, hogy soha nem adja fel a harcot. Gyereke nem született.

Shannen és férje 11 év után válnak (Fotó: Profimedia)

Alyssa Milano, azaz Phoebe Halliwell – A filmezés mellett szenvedélyes aktivista

A színésznő decemberben töltötte be az ötvenet, de már negyven éve menő gyereksztár volt, és a Bűbájos boszorkák előtt a Melrose Place-ben is szerepelt. Ma a második házasságában él, két gyereke David Bugliari tehetségkutató ügynöktől született. Tizennégy éve volt az esküvőjük, fiuk, Milo 11 éves, lányuk, Elizabella nyolc. Alyssa fiatalkora óta rengeteget hallatja a hangját társadalmi ügyekben, aktivistaként a MeToo-mozgalomban is része volt, de a kiáll legkülönbözőbb jó ügyek mellett. Társadalmi szerepvállalásáról 2021-ben könyvet írt, emellett megjelentek gyerekkönyvei is. Családjával egy kaliforniai birtokon él a lovaikkal, kutyáikkal, nyulaikkal, sőt tyúkokat is tart. Főleg sorozatokban és tévéműsorokban szerepel. Kolléganőjével, Shannennel amúgy nem mindig jöttek ki jól a forgatáson, volt, hogy a jeleneteiken kívül nem is szóltak egymáshoz, Alyssa ezt a nagyon eltérő személyiségükkel magyarázta.

Alyssa Milano a kislányával (Fotó: Profimedia)

Holly Marie Combs, azaz Piper Halliwell – Harmadik házasságát egy civillel kötötte

A középső testvért alakító színésznő már tíz éve közeli barátságban volt Shannennel, amikor együtt kezdtek játszani a sorozatban, és a mai napig a legjobb barátnők. 49 évesen háromgyerekes anya, mindhárom fia a második férjétől, David Donohó­tól született – a férfi a Bűbájos boszorkák műszaki stábjának tagja volt. A házaspár 11 éve vált el, azóta Holly újra, immár harmadszor is férjhez ment, három éve lett az étteremtulajdonos Mike Ryan felesége. Fiai már tinédzserek: Finley 18, Riley 16, Kelley 13 éves. Nyolc esztendővel ezelőtt saját utazós valóságshow-t forgattak Shannennel, és szerepelt pár sorozatban, például a Hazug csajok társaságában, de az utóbbi időben már elég ritkán forgat. Három éve viszont mindketten együtt szerepeltek a Grace klinika egyik részé­ben Allyssá­val – ott is testvéreket játszottak.

Holly és Shannen a mai napig összetartanak (Fotó: Profimedia)

Rose McGowan

Shannen távozása után érkezett a sorozatba a nővérek féltestvérét alakító színésznő. Rose ma 49 éves, és az utóbbi években leginkább azzal került be a lapokba, hogy nyíltan beszélt az ellene elkövetett szexuális bántalmazásokról – többek közt, hogy Harvey Weinstein megerőszakolta. Pár évig a zenész Marilyn Mansonnal élt együtt, és volt egy rövid házassága egy képzőművésszel, az elmúlt pár évben pedig nőkkel volt kapcsolata. Gyereke nincs.

Rose néhány évig a hírhedt Marilyn Mansonnal élt együtt (Fotó: Profimedia)

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!