Napi friss

Marsi Anikó elismerte, mozaikcsaládjuk nem működik tökéletesen

A Tények műsorvezetője sorba vette, a család mely tagjaival ápolnak jó viszonyt férjével, Gyarmati Gáborral. Beszédes, hogy kikről nem tett említést.

Marsi Anikó és férje, Gyarmati Gábor mozaikcsaládja igen szerteágazó. A Tények műsorvezetője korábban Palik László felesége volt, tőle született két fia: Vilmos és Vince. Jelenlegi házastársának, Gábornak két korábbi kapcsolatából született két gyermeke: Szulák Andreától a lánya, Rozina, míg Agócs Judit színésznőtől a kisfia, Artúr.  „Nem szépítem, ennek a hatalmas mozaikcsaládnak, amiben élünk, nem minden eleme működik jól, de bővebben erről nem akarok beszélni, mert egyrészt nem akarom senki sebeit feltépni, másrészt én teljességgel tehetetlen vagyok immár. Amit én képes voltam ebből a helyzetből kihozni, az működik, és jól. Például nemrég ünnepeltük a nagyfiam, Vilmos 18-dik születésnapját nálunk a kertben az apukájával, az ő élettársával és az ő a kisfiával, akiket szintén nagyon kedvelek, plusz természetesen Vincével, anyukámmal, Vilmosom barátnőjével és Gáborral, a férjemmel. Nagyon-nagyon jó hangulatú buli volt – árulta el a Blikknek Marsi Anikó, aki férje kisfiára is kitért az interjúban: – Szerencsére Gábornak van egy nyolcéves kisfia, Artúr, akit megkaparintunk néha, így simán van még nekünk kisgyerekünk.”

Anikó szavaiból kitűnik, Agócs Judittal is van annyira rendezett a viszonyuk, hogy Gábor kisfia napokat tölt az édesapjával és a tévéssel. Ugyanakkor Szulák Andreát és lányát meg sem említette, így joggal feltételezhető, hogy azon az ágon nem sikerült harmonikus kapcsolatot kialakítani.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!