Napi friss

Valkó Eszter a kisfiáról, Simonról: „Még minimum 30 évig szeretnék az élete szerves része lenne”

Az egykori műsorvezető a napokban kerek évfordulót ünnepelt, ám saját születésnapjának nem tulajdonít jelentőséget. Sokkal fontosabb számára az egészsége, ami édesanyaként nem is csoda.

Bizonyára sokan emlékeznek Valkó Eszterre, az életvidám műsorvezetőre, aki frappáns szóvicceivel bearanyozta a szürke hétköznapokat. A manapság már Hollandiában élő édesanya a napokban kerek születésnapot ünnepelt, amire rá jellemző módon jó adag iróniával és humorral készült. „Nem tulajdonítok különösebb jelentőséget neki. Ez már hivatalosan is a B oldal, ezt nem kell ünnepelni” – mondja nevetve a story.hu- nak Valkó Eszter.

Egy szűk körű családi ünneplésre azért sort kerítettek. „Sosem szerettem a hatalmas szülinapi ünnepléseket, nem az én műfajom. Idén éppen Horvátországban leszünk a családdal a születésnapomon, egy kedves kis étteremben koccintunk majd egyet-kettőt. Ennél vadabb dologra nem készülök” – mondja.

Eszternek van egy 5 éves kisfiam, Simon, ő a legfontosabb számára. „Még minimum 30 évig szeretnék az élete szerves része lenne, ezért is figyelek nagyon az egészségemre, és mindent elkövetek annak érdekében, hogy elkerüljem a betegségeket.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story őszi különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!