Napi friss

Kulcsár, van den Bosch, Demcsák: villámgyorsan haladnak, ha szerelmesek

A szerelem sokszor a legváratlanabb időben és helyzetben csap le ránk. A celeb­hölgyek ékes példái annak, hogy a szívnek egyszerűen nem lehet parancsolni: ha szeretni akar, úgyis szeret.

Nincs is szebb dolog az életben, mint amikor a szerelemtől tíz centivel a föld felett járunk, és nem kérdés: együtt tervezzük a jövőt. De míg a legtöbbeknél ez a kötelék hosszú idő alatt alakul ki, addig akadnak olyanok is, akik pillanatok alatt képesek a párjukkal összefonódni, és életre szóló döntéseket hozni. A sztárvilágban mostanában többen is voltak, akik egy percre sem húzták be a kéziféket.

„Akivel túlélek mindent”

Kulcsár Edinával például pár hét alatt fordult meg a világ. 2021 decemberé­ben még a volt férjével, Szabó András Csutival a házasságuk megmentésén fáradoztak, legalábbis a nyilvánosság felé ezt kommunikálták. Januárban azonban a szépségkirálynő már élete új szerelmeként emlegette a mostani férjét, G.w.M-et. Akivel kérészéletűnek jósolták a kapcsolatukat, mondván, ami ilyen gyorsan jön, az ilyen gyorsan is megy majd. Az idő azonban őket igazolta, hiszen immáron több mint két éve egy párt alkotnak, a napokban lett egyéves szerelmük első gyümölcse, Amara, és már úton van a második közös gyermekük is. Időközben pedig örök hűséget is fogadtak egymásnak, így Edina már hivatalosan nem is Kulcsár, hanem Varga Edina. „Gondoltam rá, hogy nem biztos, hogy jó, hogy ilyen hamar jön valaki, de egyszerűen azt éreztem, hogy Márkot nem engedhetem el. Hogy ő a mindig is várt szerelem, a mentsvár, akivel túlélek mindent” – mondta lapunknak, szerelmük hajnalán.

Egy éve született meg Kulcsár Edina és G.w.M első közös gyermeke

A vulkán tetején

Sokan meglepődtek, amikor tavaly kiderült, hogy 5 év után elválik a Szerencselány, Sydney van den Bosch. Úgy tűnt, futballista férjével, Egerszegi Tamással jól megvannak. Már a családalapítás is a terveik között szerepelt az utolsó két együtt töltött évükben, ám Sydney egészségügyi problémái – két méhnyak daganat és az emlőeltávolító műtétje – miatt ez halasztódott. Tavaly őszre pedig végleg elhidegültek egymástól. A csalódás után meglepő módon, mindketten hamar továbbléptek. Sydney­ olyannyira, hogy új párja, a teniszedző Kaszás Benjámin februárban már el is jegyezte. A váratlan esemény a Balin töltött nyaralásuk során történt: amikor felértek egy vulkán tetejére, hogy megnézzék a napfelkeltét, a sportoló feltette a nagy kérdést, Sydney leélné-e vele az életét. „Hálás vagyok a sorsnak, az univerzumnak, hogy egymáshoz sodort minket az élet” – írta egy közös képükhöz nemrég a Szerencselány, aki ha ilyen villámléptekkel halad, a válása után egy évvel, máris újra feleség lehet.

Boldogabb, mint valaha

Szinte még meg sem száradt a festék a válási papírjain, amit indiai származású férjével, Krishannal három év után adtak be, amikor Demcsák Zsuzsa máris újabb frigyre készült. Ráadásul olyannyira kapkodott, hogy még az eljegyzési gyűrű sem csillogott az ujján, amikor bejelentette: „Igent mondott.” Na de kinek? Merthogy addig az új párja létezéséről sem tudtunk. Azóta persze kiderült, hogy 45 évesen valóban harmadszor is megházasodott a műsorvezető. A Story pedig azt is megtudta, hogy a milliárdos vidéki vállalkozónak kikiáltott Ferenc egyébként se nem vidéki, se nem milliárdos. Egy teljesen átlagos egzisztenciával rendelkező, fővárosi férfi. Zsuzsa tehát ismét szerelemből mondott igent, új férje mellett pedig szebb, kiegyensúlyozottabb és boldogabb, mint valaha.

Büszkén mutatta meg az eljegyzési gyűrűjét (Fotó: Archív)

Kiemelt képek: Birton Szabolcs/fotocentral.hu, Kliszek Antal, Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!