Címlapsztori

Kulcsár Edina: „Eddig is kerek volt minden Amarával és a négy gyerkőcünkkel, de a kisfiunkkal megkoronázzuk a boldogságunkat”

Néhány hete ünnepelték G.w.M-mel szerelmük második évfordulóját, és máris úton van a második gyermekük.

Nagy a boldogság a Varga családban, ugyanis a rapper az első perctől szerette volna, ha Kulcsár Edina fiút szül neki, és ez hamarosan valóra is válik. Noha lapunk már hónapokkal ezelőtt értesült az örömhírről, tiszteletben tartottuk, hogy Edináék ezt még nem szerették volna nyilvánosságra hozni.

Ha kislány lenne…

Miután múlt héten a valóságshow-jukban, a Vargáékban felfedték a nagy titkot, elsőként, ahogy kislányuk születésénél is, a Story magazinnak mesélnek a boldogságukról. „Eddig is kerek volt minden Amarával és a négy gyerkőcünkkel, de a kisfiunkkal megkoronázzuk a boldogságunkat. Természetesen akkor is tíz centivel a föld felett járnánk, ha újabb kislányunk érkezne, de így, hogy egy közös kisfiunk is lesz, idillibb tényleg nem lehetne már az életünk – kezdi Edina, és elárulja, ahogy tavaly Amaránál, úgy most sem sikerült filmbeli, romantikus jelenettel bejelentenie a férjének, G.w.M-nek az örömhírt. – Amaránál az asztalon hagytam a terhességi tesztet, és Márk megtalálta. Most pedig úgy tudta meg, hogy a pozitív csíkok láttán egyszerre kezdtem el hangosan sírni és nevetni. Annyira megijedt, hogy valami baj van, hogy utánam szaladt a fürdőbe.” De Edina egyáltalán nem bánja, hogy végül úgy alakult, hogy az első perctől együtt sírtak és nevettek a férjével.

Edina már a negyedik hónapban jár (Fotó: Jakab Krisztina)

Rutinja van a szülésben

Családi házukban minden készen áll már a kis trónörökös érkezésére, és az egykori szépségkirálynő is felkészültnek érzi magát, hogy világra hozza a negyedik gyermekét. „Már Amaránál sem féltem, és most sem. Három után már, mondhatni, rutinom van a szülésben. Sajnos császármetszéssel született mindegyik gyermekem, és ez most sem lesz másképp, a negyedikre készülök. De ezt is megszoktam már. Egy darabig nem lesz kellemes utána, de viszonylag hamar regenerálódom. A lényeg az, hogy életet adok a kisfiunknak.” Családjuk egy része már régóta tudta, hogy jön a második babájuk. „A legszűkebb család tudott a várandósságomról. Sokáig még a gyerekeknek sem árultuk el, mert a cserfes gyerekszáj miatt másnap már az egész ovi tudta volna, hogy érkezik a kis tesó – meséli Edina, akinek semmi kétsége, hogy szerető testvérek lesznek mindnyájan. – 15 hónap lesz Amara és a kisöccse között, ami azért jó, mert szinte teljesen egy ütemben tudnak majd fejlődni, úgyhogy örülök, hogy az élet így hozta, hogy csak ilyen kevés korkülönbség lesz köztük.”

Először a Storynak mutatták meg akkor öt hónapos kislányukat, Amarát (Fotó: Borzi Vivien)

„Én itt megállnék”

A boldog házaspár sokat ábrándozik, tervezget mostanában, szeretnének például a gyerekeikkel együtt világot látni. „Jó lenne többet nyaralni, szép helyekre eljutni, és minél több felejthetetlen pillanatot megélni együtt a családdal. Ez a legnagyobb tervünk Márkkal. Nekem személy szerint még az, hogy a vállalkozásom mellett a közösségi oldalamon is újra aktívabb legyek. De igazából a boldog, meleg otthon megteremtése most már a legfőbb feladatom az életben, és úgy érzem, ez meg is van. Ebben élünk.” Hogy bővül-e még a Varga család a jövőben, arra is választ kaptunk. „Márk mindig azt mondja, annyira szeret, hogy 20 gyereket akar tőlem, szóval száz százalékra semmit sem mondok. De az az igazság, hogy úgy érzem, egy közös kislánnyal és kisfiúval most nagyon kerek minden. Ha mindnyájan együtt vagyunk, akkor már hat gyönyörű, boldog gyerkőc ugrál körülöttünk, úgyhogy bár ’soha ne mondd, hogy soha’, itt én megállnék.”

Kiemelt kép: Borzi Vivien

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!