Napi friss

Geszti Péter elárulta, mi lenne számára a legszebb ajándék: „Fantasztikus lenne, ha ez megadatna”

A zenész-producer kerek évfordulója alkalmából kérdezte a story.hu

Felsorolni is nehéz, hány olyan projekt fűződik Geszti Péter nevéhez, ami óriási sikert ért el. Ennek legújabb példája az Adom a napom, aminek immár a harmadik évada fut a VIASAT3-on. „Mostanra lazább kézzel vezetem a műsort, mint az első évadban. Ennek a formátumnak a szépsége és nehézsége is egyben, hogy mindig benne van a váratlan, hiszen minden vendég más. Van, akivel mély beszélgetésekbe bonyolódunk, de olyan is van, aki inkább humorral vagy iróniával fűszerezve válaszol – kezdi Geszti Péter a story.hu-nak. Azt sem tagadja, olykor nem teljesen elégedett magával. – Gyakran van hiányérzetem egy-egy adás után. Ez azért is van, mert általában minimum egy vacsorára való olyan kérdés marad még bennem, amiket szívesen feltennék a vendégeimnek. De ez nem feltétlen baj, sőt azt hiszem, akkor végeztem jól a feladatom, ha a nézőben is marad némi éhség a beszélgetés végén, és azt érzi, nézné tovább az adást” – nevet fel.

Az idei évad azért is különleges, mert a házigazda az egyik adásnapon, május 9-én ünnepelte a 60. születésnapját. „Nem szoktam izgatottan várni a születésnapomat már nagyon sok évtizede. Ez is csak egy ugyanolyan naptári nap az évben, mint az összes többi. Ettől függetlenül nagyon örülök minden születésnapi köszöntésnek, és ha valaki kedveskedik egy-egy jó szóval.”

Mint mondja, különösebben nem zavarja az idő múlása, ezért sem tulajdonít nagy jelentőséget a saját születésnapjának. „Az igazi ünnepnapok nekem másban nyilvánulnak meg. Nekem akkor van ünnepnap, ha egy nyugodt napot tudok tölteni a családommal, zenélni tudok, a barátaimmal tudok egy jót beszélgetni. Nem a jeles napok szerinti naptárat figyelem, hanem azt, mi okoz nekem valódi örömöt. Ilyen ételelemben akár minden napom lehetne születésnap.” Ha mégis kívánhatna valamit, egyértelmű számára, mi lenne az. „Minden évben három hónap, amikor elutazhatok messzire a feleségemmel és a lányaimmal. Fantasztikus lenne, ha ez megadatna.”

Kiemelt kép: RTL

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!