Napi friss

Idén Berki Mazsi és Hódi Pamela sem emlékezett meg nyilvánosan Berki Krisztiánról

A fiatalon elhunyt celeb özvegye tartja magát a fogadalmához, míg korábbi párja eddig is csak ritkán beszélt Berki haláláról.

Május 6-án volt Berki Krisztián halálának második évfordulója, ám mindkét kislánya, Natasa Zselyke és Emma Katerina édesanyjának a közösségi oldala is néma maradt aznap. Ez persze nem azt jelenti, hogy odahaza vagy a lelkükben elmaradt volna a megemlékezés, de úgy tűnik, Berki Mazsi és Hódi Pamela sem szeretné már a nyilvánosság előtt megélni a fájdalmát. A tavalyi évfordulón Mazsi még egy közös apa-lánya képpel és érzelmes sorokkal emlékezett egykori szerelmére. „Eltelt egy év, de mintha csak tegnap lett volna. Néhai Férjem, a gyermekem Édesapja, Berki Krisztián, a berki kis betűkkel, ahogy Te mondanád… Elmentél… és még csak nem is szóltál, és el sem búcsúztál, de sok mindent tanítottál. Megtanítottad, hogy lehet egészen másképp szeretni. Szeretni úgy, hogy nincs már kit szeretni. Úgy táplálni a szeretetet, hogy aki iránt érzem, már nem létezik. Szeretni úgy, hogy nem várni viszonzást. Szeretni úgy, hogy közben minden jót tudok kívánni, még annak is, aki bánt” írta Mazsi, aki nemrég egy interjúban arról beszélt: utoljára nyilatkozott Berki Krisztiánról és a haláláról a nagy nyilvánosság előtt. Érthető, hiszen az ő élete halad tovább.

Fotó: Rozmanitz Gábor

Hódi Pamela már tavaly sem posztolt az évforduló napján. Sőt akkoriban két hétig szinte inaktív volt a közösségi oldala. Pár hónappal később viszont úgy érezte, másfél év csend után lassan képes lesz beszélni a tragédiáról. Arról a tragédiáról, amiről Natinak kellett értesítenie őt, hisz mint ismert, a kislánya találta meg kora reggel az erkélyen a holtan fekvő édesapját. Pamela tavaly szeptemberben, a Storynak nyílt meg először a történtek kapcsán. „Az eleje kimondhatatlanul nehéz volt, hisz olyan dologban kellett helytállnom, amiben azelőtt soha. Minden erőmet összeszedtem, és minden percben tartottam magam azért, hogy segítsem a lányomat. (…) Krisztiánnal rengeteget veszekedtünk, de azt sosem vontam kétségbe, hogy szereti a gyermekeit, és tudom, hogy mindennél fontosabb volt a számára a Natival töltött nyolc éve. Borzasztóan sajnálom, hogy a kislányomnak sem sikerült máshogy az élete, mint az enyém, és neki is az apukája nélkül kell felnőnie.”

Kiemelt kép: Birton Szabolcs, Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kapható a Story nyári különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!