Napi friss

Náray Tamás az RTL-ből való távozásáról: „Ordibáltak velem”

A híres divattervező, ma már Spanyolországban élő festő akkor vetett véget tévés karrierének.

Nagy sikerrel futott 2014-ig az akkor még RTL Klubon a Szombat esti láz, a műsor öt évadot ért meg, ebben az időben a produkció fellépőruháit Náray Tamás tervezte, és a csatorna művészeti tanácsadója is volt. Éveken át dolgozott az RTL-nek, amiről szűkszavúan szokott csak nyilatkozni, de azt egyértelművé tette azóta, hogy bár ez az időszak meghozta számára az országos ismertséget, a divatmárkájának viszont nem tett jót. Náray ugyanis úgy véli, az emberek fejében nem vált szét a divattervező Náray és a jelmeztervező Náray, aki a nagy show-műsoroknak csupa feltűnő, csillogó ruhát tervezett, és a kommentelők éles kritikával illették.

Ráadásul mint kiderült, nem bántak vele kesztyűs kézzel a munkatársai sem, aminek a vége az lett, hogy kivonult a médiából. „Borzalmas út vezetett odáig, hogy megtanultam nemet mondani. 2014 decembere volt (ekkor futott az X-Faktor ötödik évada – a szerk.), akkor volt a műsor öltöztető főpróbája, amiben dolgoztam, és egy olyan konfliktushelyzetbe kerültem, hogy ordibáltak velem. Úgy gondoltam, hogy most van az a pillanat, hogy nemet fogok mondani, vettem egy nagy levegőt, bementem az öltözőszobámba, összecsomagoltam, és soha többet nem léptem át a küszöböt” – mondta Náray Tamás a WMN és a VIASAT3 közös, Ki vele! című műsorában.

Hozzátette, hogy a show-műsort ugyanakkor nem hagyta cserben, a munkatársai vitték tovább a feladatokat, de ő maga azóta sem ment el semmilyen műsorba. Sőt elmondása szerint vérszemet kapott a nemet mondásban. A Facebookon is zárt csoportot tart fent, hogy csak azok értesüljenek a vele kapcsolatos hírekről, akiket a munkássága – könyvei, festményei – érdekelnek.

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!