Napi friss

Flipper Öcsi felesége kitálalt az énekes szeretőiról: „Egy jó párat ismerek is közülük, a mai napig ott vannak a közönség soraiban”

A tragikusan fiatalon elhunyt popsztár közelében gátlástalanul viselkedtek a nők. Nem zavarta őket, hogy kedvencük házas.

Az Olaszországban élő Szilágyi Marianna a Kiskegyed videós beszélgetésében mesélt Flipper Öcsiről. „12 évig [voltunk együtt. Én ’86 decemberében ismertem meg, ’89. május 27-én mentem hozzá, és 2000-ben váltunk el papíron, de akkor mi már 1-2 éve külön élhettünk. Ő is megnősült, én is férjhez mentem, mind a ketten még ugyanabban az évben. De tudtuk egymásról, követtük egymást.”

Az egyházi esküvőt egy evangélikus templomban tartották, és bár a polgári esküvőt időpontját nem tették közzé, néhány elszánt rajongó megtudta, és hívatlanul is jöttek. „Jöttek kislányok is, akik valahonnan megtudták a dátumot. Mert azért nem akartunk mi ebből ekkora reklámot csinálni. Ők nem örültek az igennek, de idővel megszerettek, megszerettettem magam velük. Nem voltam soha egy rajongó típus, de azért értem azt, hogyha valakinek a bálványa egyszer csak egy nőt választ, akkor valamilyen szinten úgy érzi, hogy elvette őt. De nem. Mindenkié volt.”

Szilágyi Marianna nem titkolta, nem volt könnyű az ország egyik legnépszerűbb férfi sztárjával élni. „Én egyébként se vagyok egy egyszerű természet, ennek többen a megmondhatói, de ráadásul féltékeny is voltam. Azt, hogy én 20 évesen kezeljek egy olyan szituációt, hogy a férfi, aki velem, az úgy egyébként mindenkié, és ezért tesznek is a hölgyek, hogy ezt a tudomására hozzák, hogy bármire készek érte… Most eseteket mondok: betörték az ablaküvegünket, szinte havonta. Az elsőn laktunk, dobálták. Az autóját, hála istennek, mindennap vagy minden héten lemosta valaki. Az orrom előtt vágta fel egy kislány az erét az ajtóban. Nem lett semmi baja. Úgy fogtak vele kezet a hölgyek, hogy a telefonszám már benne volt a kezükben, úgy, hogy ott álltam. Semmilyen gátlás nem volt senkiben azért, mert ő megnősült közben. Ugyanúgy jöttek az ajánlatok, ő meg 20 évesen nem volt az a típus, aki… Szerintem nem látott ebben olyan problémát. Ő azt mondta, hogy neki van egy felesége, ő elvette, megtette a dolgát. Neki ez természetes volt.”

A fiatal feleség érthetően nehezen viselte Flipper Öcsi népszerűségét: „Nem kezeltem lazán. Ott volt minden. Legendák szólnak az én verekedéseimről.” Azt viszont soha nem tudta rábizonyítani, hogy hűtlen lett volna. „Feltehetőleg nem kifejezetten a közönség soraiból kerültek ki azok a lányok, akikkel esetleg neki viszonya volt, vagy bármilyen kapcsolata, vagy randiztak… Nem tudom, mit csinált, sosem tudtam rábizonyítani. De egy jó párat ismerek is közülük, a mai napig ott vannak a közönség soraiban, vagy már akkor is valamilyen státuszban voltak. Ezek normális, okos, kvalifikált lányok voltak, szépek is…”

Kiemelt kép: Archív

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!