Napi friss

Rúzsa Magdi egy szem lánya egyvalamiben nagyon hasonlít Sarolta hercegnőre

Az énekesnő mesélt lánya, Lujzi személyiségéről.

Emlékezetes, hogyan lopják el a show-t Vilmos és Katalin gyermekei a hivatalos megjelenéseik során, ahol bizony többször előfordul, hogy nem a protokollnak megfelelően viselkednek, hiszen egyszerűen csak gyerekek. Ahogy Rúzsa Magdi lányát, Sarolta hercegnőt is két fiútestvér vesz körbe, György és Lajos, akiket rendszeresen meg is rendszabályoz. A hercegnő, ha kell, rászól bátyjára és öccsére, például II. Erzsébet jubileumi ünnepségén is így tett, ahol erőteljesen lepisszegte Lajost, aki unalmában azzal kezdte szórakoztatni magát, hogy a fogait kopogtatta. Persze aztán Sarolta volt, aki kikapott, Katalin ugyanis erélyesen rászólt a fegyelmezés miatt.

@princessroyallx She always stops him, Ib:@👑𝓡𝓸𝔂𝓪𝓵 𝓛𝓸𝓽𝓽𝓲𝓮👑 🤩.#princesschatlotteofwales #princelouisofwales #britishroyalfamily #royalfamily #explore #fypシ #fypシ #foryoupage #foryou #foryou #foryoupage ♬ original sound – Noud ♛

Még a néhai királynőnek is az volt a véleménye Saroltáról, hogy már egészen pici kora óta szereti kézben tartani és irányítani az eseményeket, és ez alól a testvérei sem kivételek. Ugyanakkor segíti is őket, hiszen a házi feladataikat is örömmel segít megcsinálni, a legtöbbször pedig szárnyai alá veszi a nemrég hatodik születésnapját ünneplő Lajost.

Ebben pedig Rúzsa Magdi ikreire is hasonlítanak a királyi sarjak, ugyanis az énekesnő gyerekeinél is megvan az a felállás, hogy az egyetlen lány tartja kordában a fiútestvéreket. „Keve sok szempontból kilóg a sorból, és Lujzi néha érzi ezt, és beáll mellém, mint egy kis katona. Ha gond van, akkor pedig rászól Zalánra és Kevére, hogy jönni fog a rendőr, ha most nem viselkedtek jól az asztalnál. Így akarja kifejezni a szeretetét, és szinte beáll a két szülő mellé. Néha megsajnálom őt, hogy érzi a nehézségi faktort. Ilyenkor mondom neki, hogy menjél, most csintalankodhatsz” – árulta el az énekesnő az Anyu Akadémia legújabb adásában. A műsorban egyébként arról is szó volt, hogy a három gyerek hiába ikertestvérek, három különböző személyiségről van szó, akiket muszáj kordában tartani. Magdi ugyanakkor igyekszik helytállni, és már arra is rájött, hogy ami működni fog az egyik gyerekénél, az lehet, hogy teljesen befuccsol a másiknál.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!