Napi friss

Rúzsa Magdi: „Hagyom a gyerekeimet olyannak lenni, amilyenek”

A hármas ikreiről vallott az énekesnő.

A boldog szülőség elérése, a gyerekek harmonikus fejlődésének elősegítése és az ezekkel összefüggő bizonytalanságok, kételyek, aranyszabályok egyaránt szóba kerülnek abban az új, 10 részes videósorozatban, amely a hármasikreket nevelő Rúzsa Magdival készült kisgyermekes szülőknek. Az énekesnő őszintén mesél saját anyai élményeiről, és beszélgetőpartnerével, dr. Sipos Lilla pszichológussal együtt valós, életből vett példák bemutatásával adnak kapaszkodókat a szülők számára, hogy szorongások, félelmek nélkül oldják meg a különböző feladataikat. A személyes hangvételű videósorozat Rúzsa Magdi YouTube-oldalán látható. Az énekesnő felidézi a hármas ikrei mellett szerzett saját tapasztalatait, felismeréseit. Köztük azt, ahogyan eljutott ahhoz az altatási módszerhez, amelynek alkalmazásával ma már mindenki nyugodtan átaludja az éjszakákat náluk.

Hasonlóképp elmondja, hogyan lehet megszerettetni a kicsikkel az étkezéseket, illetve azt, hogy ő miért teszi le a voksát a mondókákat mondó, énekhangot adó kreatív játékok mellett, amelyek szerinte örömöt, sikert egyaránt okoznak a csöppségeknek. „Nem erőltetek ma már dolgokat, hanem hagyom a gyerekeimet olyannak lenni, amilyennek. De ehhez nekem is meg kellett érnem. A szülővé válás egy hosszú folyamat, ami éppen csak elkezdődött, amikor megszülettek a babáim. Anyaként mindennap tanulok valamit, jutok újabb felismerésekre, és haladok előre a nevelésükkel, ügyelve arra, hogy ne hasonlítgassam össze a gyerekeimet másokéval” – mondta Rúzsa Magdi
beszélgetőpartnerének, aki megerősítette őt abban, hogy mindenkinek megvan a maga fejlődési ritmusa. Azt kívülről érkező nyomással, hatásgyakorlással felesleges erőltetni. A kicsik az összes, fejlődésükhöz szükséges mérföldkőhöz oda fognak érni, csak nem azonos ütemben. Van, ahová előbb, máshová később, de a lényeg, hogy végig fognak menni az előttük álló úton.

Kiemelt kép: YouTube

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!