Napi friss

Rúzsa Magdi meglepő vallomása: „Elbizonytalanodtam ebben az egészben”

Az énekesnő feltette magának a kérdést: tud-e még színpadon álló előadó lenni?

Rúzsa Magdival sok minden történt az elmúlt időszakban, de ami a legfontosabb, hogy rájött, amióta megszülettek a gyerekei, elsősorban édesanyának tartja magát, és minden csak ezután következik az életében. Persze ez nem azt jelenti, hogy ne adna bele mindent a munkájába, ugyanakkor nem akarja szépíteni: most valahogy minden másképp néz ki az életében, mint korábban. Magdi napokon belül dupla Aréna-koncertet ad, és úgy érzi, a mostani fellépése karriere legmélyebb üzeneteit hordozza majd. Mondanivalójában és látványvilágban is magasra tette a lécet, színészek, artisták, zenészek csatlakoznak majd hozzá a színpadon. A show egyszerre lesz koncert és színházi előadás.

Magdi bármennyire rutinos előadó, ráadásul nem először lép fel az Arénában, belegondolt: egyáltalán meg tudja majd csinálni ezt a koncertet? Tud az lenni a színpadon, aki valaha volt? „Valahogy valami történt. Kicsit talán elbizonytalanodtam ebben az egészben. És miközben magamat kerestem – hogy egyáltalán van-e még létjogosultságom, tudok-e még egyáltalán színpadon álló ember lenni –, közben picit elvesztem. Azt sem tudtam, mit fogok csinálni az Arénában, és mi fog történni” – osztotta meg gondolatait az Instagram-oldalára feltöltött videójában.

Szerencsére végül úrrá lett a bizonytalanságán, és úgy érzi, eddigi karriere legszebb koncertjeinek néz elébe. Természetesen van benne izgalom, de megnyugtatja a tudat, hogy fantasztikus csapat veszi körül, ahogy rajongóira is számíthat, akik a videó alatti kommentben nem győzik biztosítani támogatásukról az énekesnőt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Rúzsa Magdolna (@ruzsamagdolna) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Fülöp Dániel/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!