Napi friss

Aggódnak a barátok – Britney Spears rosszabb állapotban van, mint valaha

Hiába a világhírnév és a 60 millió dolláros vagyon, a pletykák szerint hamarosan semmije sem marad az énekesnőnek. Most épp mentőt hívtak hozzá.

Egyre elkeseredettebb és zavarosabb posztokat tesz közzé a világhírű énekesnő, Britney Spears, akit hosszú éveken át apja gyámsága révén próbáltak visszatartani a teljes összeomlástól. Az énekesnő most pert vesztett apjával szemben, aminek hatására egyre zagyvább és merészebb posztokat tesz közzé közösségi oldalain, ezekben a családja egyes tagjaival szemben fogalmaz meg erős kritikát. Az első kirohanása azután történt, hogy megegyeztek az apjával: az énekesnő azt kifogásolta, hogy 14 éves gyámsága alatt Jamie Spears részesedett a lánya által keresett javakból – az énekesnő szerint jogtalanul. Jamie Spears azonban ragaszkodott ahhoz, hogy minden döntését a lánya érdekében hozta. Ám hiába sikerült végül megegyezniük, az énekesnő az Instagramon tett közzé dühös kijelentéseket: „A családom bánt engem!!! Nem volt igazságszolgáltatás, és valószínűleg soha nem is lesz!!! Azok az emberek, akik csendben ültek és abszolút semmit sem tettek, és négy hónapig csinálták ezt, simán megúszták. A nevelésem során mindig a jó és a rossz megkülönböztetésére tanítottak, de pont az a két ember, aki erre nevelt, ők bántottak!!! Olyan szerencsés vagyok, hogy itt lehetek!!!” – írta bejegyzésében Britney, akinek a húgával is vannak konfliktusai. Korábban vele szemben is pereskedni akart a sztár, ugyanis úgy gondolja, Jamie Lynn Spears az ő hátán akart felkapaszkodni, amikor megírta botránykönyvét. Egy minap született másik posztban pedig azon gúnyolódott, hogy a testvére a dzsungelben egy valóságshow-ban vesz részt, és obszcén megjegyzéseket tett rá, amiért nehezen viseli a körülményeket.

Anyagilag és lelkileg is közelít az összeomlás

A sztárnak gyámsága kezdetén 60 millió dollárja volt, ám sajtóértesülések szerint amióta maga rendelkezik a pénzével, gyakorlatilag két kézzel szórja. Sokmilliós luxusutazásokon vesz részt, havonta megy el nyaralni magángéppel és privát személyzettel. Ugyanakkor a TMZ-nek egy bennfentes elárulta, mindezt egyáltalán nem engedhetné meg magának. Egyes források szerint ráadásul Britney kezd beszámíthatatlanná válni, nem szedi a gyógyszereit, és gyakorta küzd hangulatingadozásokkal, végeredményben rosszabb állapotban van, mint valaha, „veszélyesen instabil”. Ezt megerősítik azok az információk is, miszerint egy szál bugyiban vitték el egy Los Angeles-i szállodából. Az énekesnő erre ismét egy zavaros Instagram-videóban reagált, ahol megmutatta csúnyán bedagadt bokáját. Állítólag egy barátjával bulizott a szállóban, ám a vendégek egyszer csak dulakodásra és veszekedésre lettek figyelmesek, végül mentőt hívtak rá. Britney-t egy szál bugyiban, zokogva látták a helyszínen, szerinte azonban anyja tehet az egészről: „Tudom, hogy anyám benne volt!!! Fél éve nem beszéltem vele, de rögtön hívott, még mielőtt a hírek kijöttek volna!!! Engem is felültettek, mint őt régen!!! Bárcsak lennének nagyszüleim!!! Ki nem állhatom!!!” – írta a sztár ismét az Instagramon. A helyszínen készült fotókat itt lehet megnézni.

Alább pedig Britney videója látható, amit valószínűleg már csak ideig-óráig lehet megtekinteni, hiszen rendszerint eltűnnek oldaláról a hasonló tartalmak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

XILA MARIA RIVER RED (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!