Külföldi sztár

Kínzó emlékeket rejt Britney Spears memoárja: „Volt, hogy egy alkalmazottnak könyörögtem egy hamburgerért”

Már a megjelenése előtt bestseller lett a hányatott sorsú popsztár önéletrajzi könyve. Összegyűjtöttük a legfájóbb részleteket.

Nem csak ő lépett félre

Justin Timberlake Mexikóig menekült a családjával, hogy kivárja, amíg csillapodnak az indulatok, annyi gyűlölködő üzenetet kapott Britney­ könyve kapcsán. A The Woman in Me című kötetből ugyanis kiderül, hogy az énekesnő 19 évesen elvetette közös magzatukat, mert Justin még nem akart apa lenni, és az is, hogy volt szerelme SMS-ben szakított vele. Ráadásul az énekes kétszer is megcsalta, mielőtt ő maga félrelépett. Justin híres Cry Me a River­ című dalában mégis úgy adta elő ezt, mintha a hűtlen lány törte volna össze a vétlen fiú szívét – annak idején ezt még tévéinterjúkban is számonkérték Britney-től.

Justin Timberlake-kel évekig álompár voltak (Fotó: Profimedia)

Lekövérezte a saját apja

Jamie Spears 13 éven át volt a gyámja. Erről az időszakról már eddig is sokat mesélt. Most arról is ír, hogy miközben milliókat keresett, és az egész családja rajta élősködött, ő még arról sem dönthetett, mit eszik. „Apám azt hajtogatta, kövér vagyok, és fogyókúráznom kell. Két éven át nem ehettem mást, csak csirkét és konzervzöldséget. Volt, hogy egy alkalmazottnak könyörögtem egy hamburgerért.”

Együtt a család a nagypapával (Fotó: Getty Images)

A nagypapa pedofil szörnyeteg volt

A popsztár sötét családi titkokról is lerántja a leplet. Apai nagypapája, June Spears Sr. nemcsak kegyetlen és agresszív ember volt, aki verte és kínozta a gyerekeit, de szexuális bűnöző is. A saját lányát – Britney nagynénjét – 11 éves korában rontotta meg, és öt éven át újra és újra erőszakot követett el rajta. Erről később a nagynéni is beszélt. Emellett két feleségét is elmegyógyintézetbe záratta – Britney szerint nem véletlen a párhuzam a saját kényszer-gyógykezelésével.

Már úton volt a második

Amikor összejött későbbi férjével, a háttértáncos Kevin­ Federline-nal, a jóképű fiatalember párkapcsolatban élt, sőt volt már egy kislánya a barátnőjétől, Shar Jacksontól. Sőt épp úton volt a második. Britney azt írja, fogalma sem volt, hogy a szerelmének gyereke van, és megint apa lesz. „Buborékban éltem, nem voltak közeli barátaim, akik figyelmeztettek volna. Már egy ideje együtt voltunk, amikor megtudtam, és teljesen kiakadtam.” De olyan szerelmes volt, hogy nem hagyta el a táncost, ellenkezőleg: egy évre rá megajándékozta az első fiukkal.

Kevin Federline is csúnyán átverte (Fotó: Profimedia)

Hajszál híján befutott Hollywoodban

Arról kevesen tudnak, hogy annak idején pályázott a később kultikussá vált Szerelmünk lapjai című romantikus mozi női főszerepére – Ryan Gosling­gal játszott volna, akivel gyereksztárként egy műsorban szerepeltek. A meghallgatásról most egy felvétel is előkerült, amelyből kiderül: rendkívül tehetségesen adta elő az egyik drámai jelenetet. A szerepet végül Rachel McAdams kapta meg, de ez csak egy hajszálon múlt. Britney­ olyan színésznőket utasított maga mögé, mint Scarlett Johansson vagy Amy Adams.

A lovagiatlan lovag

2002-ben Colin Farrell-lel, bonyolódott egy szenvedélyes, két hétig tartó viszonyba egy parti után. „Olyan volt, mint egy szerelmi csatározás, el sem bírtuk engedni egymást – idézte vissza. Nagyon csalódott volt aztán, amikor újságíróknak a színész azt mondta: nem randiznak, csak haverok. – Azt hittem, lehetne belőle valami, de végül csak futó kaland lett.”

Colin Farrell-lel (Fotó: Getty Images)

Ezért nyírta magát kopaszra

Emlékezetes eset volt, amikor 2007-ben nullásgéppel letolta az összes haját, és mindenki őrültnek kiáltotta ki miatta. Erről azt írja, óriási szabadságvágy munkált benne. „Tinikoromtól kezdve egész életemben állandóan mindenki méregetett és kritizálta a megjelenésemet, folyton mások mondták meg, hogy nézzek ki. Ezzel vágtam vissza” – fogalmazott. Ugyanezt mondja sokat bírált meztelenkedéséről is: szabadon akar dönteni a saját testéről, és többé nem hagyja, hogy ebbe bárki beleszóljon.

Kiemelt kép: Getty Images

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!