Napi friss

Dühöngenek Az álommeló nézői: „Ha ő nyeri, akkor az egész évad egy bundás kenyér!”

A műsor mai fináléja előtt a „vízkirály” és segítője is megkapja a magáét.

„Nem tudom, mi van velem” – ez a leggyakrabban elhangzó mondat Az álommeló megosztó döntősétől, a műsor nézői pedig leggyakrabban azt kérdezik, hogyan juthatott el idáig Rachel. Tény, hogy a szőke hölgy nem a legügyesebb a mezőnyben, kifogásokat viszont ügyesen talál. Csakhogy a nézők látják minden stiklijét, nem is szerzett sok rajongót, de ketten azért láthatóan lelkesednek érte. Sokak szerint Balogh Levente és jogásza, Krasznai István is elfogult vele, ami rettentően bosszantja a nézőket. Bundát kiáltanak, indulatos vitákba bonyolódnak az internetes oldalakon, a ma esti finálé előtt már azt találgatják, vajon Rachel el is nyeri a vízkirálynál a 3 milliós fizetéssel járó állást, vagy Esztert alkalmazza. Íme néhány jellemző vélemény a netről:

„Hagytak egy dupla nullát idáig jutni, és még meg is tudják dicsérni. Rejtély, mire jó valamiről elhitetni, hogy piros, miközben mindenki látja, hogy sárga. Ez már nem Álommeló, ez már rémálom…”

„Nekem tetszik, hogy Rachel nem tud számolni, fogalmazni, dolgozni, értelmezni, de kiváló munkaerő.”

„Az ügyvéd szerintem szerelmes Rachelbe, mert egyszerűen hihetetlen, hogy mindig Rachelre szavaz. Nagyon szugerálja Leventét, hogy Rachelt válassza.”

„A nagy arc mögött 0 tudás meg teljesítmény!”

„Bunda, bunda, bunda!!!!! Megvan a véleményem Krasznairól is!!!!!!! A tévénézőket nem tudja átverni Krasznai István. És szégyellje magát.”

„Most nem volt „munkatársa”, akinek a hátán bejuthatott volna. De ezt a korábbi feladatoknál sem Balogh úr, sem a segítők nem látták, vagy nem akarták látni!”

„Nem leblokkolt, hanem nagyon hiányosak az ismeretei, öntelt. Krasznai úr nem tudom mit lát benne.”

„Ha az Eszter a lányom lenne, azt mondanám, vedd a kabátod és soha ne nézz vissza.”

„Úgy szeretném, ha ügyvéd úr meg is kapná kollégának védencét. Megnézném a fejét 2 hét múlva.”

„Ha ő nyeri, akkor az egész évad egy bundás kenyér!”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story rejtvény különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!