Napi friss

Az álommeló versenyzője kiverte a biztosítékot a nézőknél

Az internet népe nem fogta vissza magát.

Óriási hullámokat vetett Az álommeló hétfő esti adása, miután a három még versenyben lévő asszisztensjelölt körül csak úgy forrtak az indulatok. Rachel (kiemelt képünkön bal szélen) és Márió csúnyán összeszólalkoztak, miután a fiú úgy érezte, a lány semmibe veszi a munkáját, míg Rachel azt rótta fel Máriónak, hogy nem teljesít megfelelően. „Már nagyon kezd elegem lenni a kollégáimból. Amennyiben időközben lett volna lehetőség csapatot váltani, akkor nagyon szívesen megnéztem volna, hogy a többiek mennyire kreatívak, hogyan gondolkodnak, és milyen köztük a csapatenergia. Én folyamatosan a csapatmunkát nyomom, de úgy látszik, mások nem így gondolkodnak” – idézte a 24.hu Rachel panaszát. Márió pedig ezt mondta: „Nincs jó út, mert ha csendben maradok, az a baj, ha visszareagálok, az a baj. Már konkrétan fizikálisan rosszul vagyok, nem akarok vele egy szót sem váltani, mert lehoz az életről. Inkább hajléktalan lennék, mint hogy az ő munkatársa legyek.”

Rachel és Márió konfliktusa a nézőket sem hagyta hidegen, többen a Redditen adtak hangot a véleményüknek. Ezekből jól látszik: a legtöbben Máriónak adtak igazat, Rachel viselkedése pedig sokakat kiakasztott. Íme, néhány hozzászólás:

„Jövőre szeretnék egy műsort Récsölnek, amiben főnököt keresnek neki. És napról napra kiesnek/feladják a főnökjelöltek” – írta egy kommentelő, akinek műsorcíme is van: Álomfőnök.

„Ez a Ráhel/Récsöl valami borzasztó. Arrogáns, primitív, nagyképű és kiállhatatlan. Nem tudom, hogy hogy tud ilyen hangnemet megengedni magának.”

„’Nagyon embercentrikus vagyok. Nagyon szeretek emberekkel dolgozni’ – csak az emberek nem szeretnek veled dolgozni, Récsöl.”

„Récsöl nem értem, mit keres itt. A góré is látta már 1-2-szer ezeket a megnyilvánulásait. Ha én egy cégbirodalmat vezetnék, és minimálisan is komolyan venném magam, egy ilyen nőt a cégem közelébe sem engednék.”

„A jóisten mentsen meg mindenkit, akinek ezzel a csajjal bárhol is együtt kell majd melóznia.”

„Pontosan az a baj a világgal, ami itt a műsorban is nagyon jól látszik… Az ilyen idegbeteg, rosszindulatú ’récsölök’ azt csinálnak, amit akarnak, és a normális, értelmes embereknek kell még bocsánatot kérni tőle, hogy ne legyen konfliktus.”

Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

Kövess minket az Instagramon is!