Napi friss

Összeállt a X-faktor zsűrije, Majka és Tóth Andi párosa szikrákat szórhat

Az ózdi rapper korábban nem kímélte a fiatal énekesnőt.

Kedd este bejelentették a Fókuszban, hogy ki lesz a visszatérő X-Faktor egyetlen női mentora. Bár sok tipp elhangzott a rajongóktól, az RTL láthatóan bajban volt, hogy olyan előadót találjanak, aki egyrészt egykori versenyzőként tud visszaülni a mentorszékbe, másrészt jól tud együttműködni a három másik zsűritaggal.

Így esett végül a választás Tóth Andira, aki azt is bevallotta, rendkívül furcsa volt számára újra belépni a stúdióba, ahol 10 évvel ezelőtt, mindössze 15 évesen leénekelte a zsűri haját, és Szikora Robi szárnyai alatt meg is nyerte a tehetségkutatót. Mint kiderült, olyan korábbi versenyzőkkel mérték össze, mint Wolf Kati, Muri Enikő vagy Janicsák Veca, végül Majkával, Gáspár Lacival és Valkusz Milánnal elég jónak bizonyult a négyesük. „Izgalmas volt a casting, mihelyst betettem a lábam, rögtön imádkoztam azért, hogy jól tudjunk együttműködni a fiúkkal – vallotta be Tóth Andi, és elárulta, hogy Gáspár Laci vélhetően számára nehéz karakter lesz, hiszen túlságosan különböznek egymástól. Laci bohókás, ő pedig elmondása szerint élére állítja a munkát: – Ha zene van, zene van, ha munka van, munka van” – mondta az énekesnő.

Valkusz Milánnal is érdekes lesz az egymáshoz való viszonyulásuk, hiszen Marics Petivel, a ValMar másik tagjával alkottak egy párt. „Néha találkoztunk” – mondta erről Milán, Andi viszont úgy gondolta, a fiatal zenésszel nem lesz gondja, sokkal inkább tart Majkától, annak ellenére, hogy nagyon örül annak, hogy egy műsorban fognak szerepelni, és vélhetően szigorúbbak is lesznek, mint Laci és Milán.

Azt, hogy a Majkának milyen érzései lesznek az egyébként énekléstől tavaly váratlanul visszavonuló Tóth Andival szemben, egyelőre a jövő zenéje. Az biztos, hogy az ózdi rapper korábban Andi egyik legnagyobb slágerével kapcsolatban nem fogalmazott meg túl jó véleményt. „Nem látom át, hogy ez a dolog mitől működik. A szöveg, a dallamvilág kicsit butusos”– mondta Majka Tóth Andi Néztek című daláról, amikor a Sztárban Sztár leszek! zsűritagjaként kellett eldöntenie, mennyire sikerült a Krizsán Lilinek Tóth Andiként helytállnia a színpadon. Ahogy eddig, úgy Majka most sem szólalt meg jövendőbeli zsűritársával kapcsolatban.

Gáspár Laci pedig most és korábban is úgy vélte, nagy hiba, hogy Andi visszavonult az énekléstől, hiszen istenáldotta tehetségnek tartja. „Nem ismerem igazán, szerintem zárkózott, mindent jól csinál amúgy, és tehetséges” – fogalmazta meg véleményét Laci Tóth Andiról.

Kiemelt kép: Schumy Csaba, Olajos Piroska/ fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!