Napi friss

Tóth Andi hamarosan ismét képernyőn lesz, maga nyilatkozott a tévés munkáról

Sokan tudni vélik, melyik produkcióban tűnik majd fel a visszavonult énekesnő, aki arról is beszélt, milyen meglepő dolgokkal tölti manapság az idejét.

Amióta visszavonult az énekléstől Tóth Andi, sokan szeretnék tudni, mivel tölti mindennapjait, mi tölti ki az idejét, hiszen hosszú évekig meghatározta őt is az énekesi karrier. Most a Glamournak adott interjúban elárulta, milyen meglepő, ám számára nagyon is pihentető dolgokkal tölti az idejét. „Az intuícióim inkább azt diktálják, mi okoz nekem örömet, mert ezt nagyon figyelmen kívül hagytam az utóbbi időben. Elkezdett kopogtatni az a belső hang, hogy tök jó az, hogy siker van, meg pénz van, de legyél boldog, mert kezdesz eltűnni mint ember. Annyira a szakmán volt a hangsúly nagyon sok évig, hogy nem adtam meg a lelkemnek azokat a dolgokat, amik boldoggá teszik az embert, mint például virágot ültetni. Ezek az apróságok mind kimaradtak az elmúlt években” – mondta Andi, hozzátéve, hogy a legfontosabb most számára a kutyája, Bailey, de szívesen időzik olyan egyszerű dolgokkal, mint a főzés, az olvasás és az írás.

Andi tavaly óta saját ruhamárkáján is dolgozik, valamint menedzserével új tehetségeket igyekszik felfedezni, és terelgetni őket útjukon. Nem titkolta azt sem, hogy évek óta pszichológushoz jár, aki sokat segít neki abban, hogy arra koncentráljon, ami valóban boldoggá teszi őt. Nem is csoda, hiszen nem voltak könnyű évei, és bizonyára megviselte a Marics Petivel való szakítás is. Ráadásul ez ország-világ szeme előtt történt, hiszen éppen egy zsűriasztalnál ültek a TV2 produkciójában. Alig ért véget azonban a Sztárban Sztár, Andi bejelentette, hogy befejezi énekes karrierét. Ezután valóban visszavonult, csak a Hazatalálsz című sorozatban láthatták a nézők, ám most elszólta magát: „A tévés dolgokban is reménykedünk még az idén” – árulta el a mostani interjúban.

Kiemelt kép: Birton Szabolcs/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!