Napi friss

Gáspár Laci után szinte biztos, hogy ő lesz az X-Faktor egyik új mentora

A Megasztár egykori felfedezettje hetedjére ül be a mentorszékbe. Három teljesen új ítész érkezik mellé.

Nagy meglepetésre végül nem Puskás Peti, hanem Gáspár Laci maradt egyedül az X-Faktor korábbi mentorai közül, így elmondhatja magáról, ő lesz a magyar Simon Cowell, hiszen ez lesz a hetedik évad, hogy a zsűriben foglal helyet. Elbúcsúzott a műsortól ByeAlex is, aki a minden idők legsikeresebb mentora címet viseli, hiszen hat évad alatt négyszer is a mentoráltjai győztek. Az X-Faktor maradó ítészét a Fókuszban jelentette be az RTL, Gáspár Laci ugyanakkor rendkívül megosztó személyiség, még jóbarátjával, Alexszel is rendszeresen összekapott a műsorban. Sokan vádolják is azzal: „beszélni nem tud”, „majd jön a zöld hajú lány”, „remélem, mostanra megtanult érthetően beszélni”, „feliratozzák majd” – hangzanak az epés kommentelői megjegyzések.

Ugyanakkor tagadhatatlan, Laci nélkül kevesebb lenne a műsor, beszólásaival már a közbeszédbe is belopta magát, sokan várják újabb szállóigévé váló mondatát. Az egyiket, a „Menjé csaje haza magadnak!”-at egyébként már három nyelven is el tudja mondani. Laci egyébként nagyon örül, hogy újra mentor lesz, azt mondta, nagyon hiányzott neki a műsor. Hogy ki lesz a további három mentor, innentől színtiszta találgatás, ugyanakkor a szemfüleseknek feltűnhetett, hogy a bejelentésbe belecsempészték Gáspár Laci és Majka közös slágerét is. Emiatt a második mentorszék szinte biztosnak tűnik, Majka foglalhatja el, aki nemrég igazolt át a konkurenciától. A másik két mentor személyét egyelőre homály fedi, de igen sok név felmerült már: Curtis, Pápai Joci, Trokán Nóri.

Élete párját, családját köszönheti az X-Faktornak

Puskás-Dallos Péter nagyon sokat köszönhet a műsornak, hiszen itt ismerte meg élete párját, Dallos Bogit. A szerelem nem szökkent ugyanakkor hamar szárba, Peti elmondása szerint Bogi sokáig nem is vette észre, hogy udvarol neki. A szerelem végül beteljesült, 2023 őszén pedig megszületett közös gyermekük, Ábel. Peti friss Instagram-posztjában elköszönt a rajongóktól: „Rengeteg dolog változott az elmúlt 8 évben, és engem most a családjaim igényelnek: Bogi , Ábel és Mimó, illetve a második családom, a Biebers család.” Hozzátette, sok nehéz döntést kellett meghoznia az elmúlt időszakban, ám most az az első számára, hogy szeretne ott lenni kisfia első lépéseinél, mérföldköveinél, és mivel lesznek új feladatai is azt RTL-nél, így az X-Faktort már nem tudja vállalni.

Kiemelt kép: Schumy Csaba/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!