Napi friss

Nem állhat az RTL kamerái elé Majka? A rapper furcsa mód nem nyilatkozik

Hiába jelentették be az X-Faktor mentoraként a rappert, nem adott interjút az RTL-en.

Majka tavaly év végén dobta le a bombát: több mint 10 év után otthagyja a TV2-t – annak ellenére, hogy nem kisebb produkciókban vett részt, mint a Sztárban Sztár vagy a Zsákbamacska. A csatorna meghatározó arca volt, így biztosan nagy érvágás lesz pótolni őt. Majka ugyanakkor nagyon várta már az új feladatokat, a régi-új közegében: „16 év után új kalandokat keresek a kereskedelmi televíziózásban, és visszatérek az RTL-hez, ahol egy régi-új csapat vár. Alkotó emberként mindig új impulzusokra van szükségem, és most az RTL-nél látok garanciát arra, hogy olyan műsorokban szerepeljek, ahol a néző is jól szórakozik, és én is jól érzem magam. 21 évvel ezelőtt innen indultam el a ValóVilágból a való világba, és ha jól számolom az életkorom, még az is lehet, hogy innen megyek nyugdíjba” – írta a bejelentés után a Facebookon.

Mostanra pedig az is kiderült, az egy év kihagyás után visszatérő X-Faktor egyik mentora lesz. Bár a nagy bejelentés megvolt, mégsem úgy történt, ahogy az várható lenne, a személyét Verebély Marcell, a műsor senior kreatív producere fedte fel, nem úgy, mint Gáspár Laci esetében, aki maga mondta el a Fókuszban leadott kisfilmben, milyen érzésekkel vág neki a produkciónak. Ráadásul Majkával kapcsolatban majdhogynem félénken nyilatkozott Gáspár Laci, elismerve minden erényét. „Nem ismerjük még olyan jól egymást” – mondta Laci, és mintha egy kis félsz lett volna a hangjában, előre vetítve, hogy a két erős egyéniségnek bizonyosan lesznek konfliktusai.

Verebély Marcell bejelentésében ugyanakkor elhangzott, Majka az év második felétől lesz képernyőn, így adódik a kérdés: vajon mi lehet a valódi oka annak, hogy Majka még a saját nagykoncertjéről sem nyilatkozott az RTL-nek, és most is csak egy régebbi interjút adott le vele a csatorna. A story.hu úgy értesült, mindez azért lehetséges, mert a korábbi szerződése még köti a konkurenciához, tehát nyárig nem jelenhet meg az RTL képernyőjén. Megkerestük ezzel kapcsolatban a TV2-t, válaszukban azonban leszögezték: „Nem kommentáljuk nyilvánosan a szerződéseinket, mivel azok bizalmasak.”

Kiemelt kép: Olajos Piroska/fotocentral.hu

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story Sztárdiéta különszáma!

A Story tavaszi különszámát keresse az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!