Napi friss

Kulcsár Edinának mindenképp tanúskodnia kell a dubajozós ügyben

A bírónő bekeményített, és kilátásba helyezte, hogy Edinát „rendőri útba indítással” veszi rá, hogy megjelenjen a tárgyaláson.

Tegnap újabb fejezetéhez érkezett a Pesti Központi Kerületi Bíróságon a dubajozós lányok ügyeként ismert büntetőper. Ebben K. Zoltánt, P. Szilviát és Sz. Vivient vádolják kerítéssel. Pontosabban azzal, hogy az ismerősi körükből közvetítettek ki lányokat úgynevezett hoszteszmunkákra belföldre, illetve Marokkóba, az Egyesült Arab Emírségekbe, Libanonba, Mexikóba, Párizsba, Londonba és egyéb nagyvárosokba – írja a Blikk.

A tárgyaláson a vádlottak közül K. Zoltán jelent meg, a beidézett tanúk közül pedig két hölgyet hallgatott meg a bíróság. A több mint tíz éve húzódó ügyben még hat személyt várnak meghallgatásra – tudható meg a lapból. Köztük van  Kulcsár Edina, akit április 11-re idézett be a bíróság, ám az egykori szépségkirálynő a múlt héten – már a második alkalommal – nem jelent meg a tárgyaláson. Jogi képviselője szerint azért, mert a sajtóérdeklődés és a személyes megjelenés veszélyes rá és születendő gyerekére.

Dr. Krénusz Éva bírónő a szerdai tárgyaláson mindezek ellenére azt közölte, hogyha más módon nem sikerül, Kulcsár Edinát és a többi tanút akár rendőri útba indítással is kötelezheti a bíróság a személyes megjelenésre. A lap annak idején azt is megírta, hogy egy korábbi meghallgatáson az egyik tanú jól emlékezett Kulcsárra, akivel évekkel ezelőtt, még a szépségkirálynővé választása előtt mentek Bejrútba, hogy „együtt bulizzanak egy megrendelővel.”

Kiemelt kép: TV2

A STORY LEGFRISSEBB SZÁMÁT KERESSE AZ ÚJSÁGÁRUSOKNÁL!

Megjelent a Story nyári különszáma!

A Story Sztárdiéta különszáma kapható az újságárusoknál!

Kövess minket az Instagramon is!